2012. január 10., kedd

Szakácskönyv ajánló.


Néhány napja ünnepelte Kati a blogjának első születésnapját, melynek a "Makacska Konyhája" nevet adta. Kedves Kati itt is szeretnék gratulálni, és még sok-sok blogírással eltöltött évet kívánni. Kati ebből az alkalomból meghirdetett egy játékot azzal a céllal, hogy kicsit megismerkedjünk azzal, hogy bloggertátsaink éppen milyen szakácskönyvet lapozgatnak, vagy éppen melyik számukra a legkedvesebb. Az én legelső, legkedvesebb és legtöbbet lapozgatott szakácskönyvem Horváth Ilona nevéhez fűződik. Még kezdő háziasszonyként vettem, és mondhatom nagyon sok ételt elkészítettem a pontosan leírt receptjei segítségével. Számtalan kedvencünkké vált süteményt még a mai napig is ennek a szakácskönyvnek a segítségével sütök meg. Azóta már több kiadásban megjelent ez a remek könyv, így minden kezdő háziasszony figyelmébe ajánlanám. A receptek pontos betartásával, az ételek elkészítése nem okoz majd gondot, és elfogyasztásuk után büszkén zsebelheti be mindenki a családja dicséretét.  Persze e-mellett a szakácskönyv mellett, még jó néhány kiadvány a segítségemre van a főzés előtti ötletgyűjtésben, de mivel mindegyiket képtelenség lenne itt most bemutatni, így csak néhány képet osztanék meg a kedvenceimből, persze a teljesség igénye nélkül. Egyben mindegyik szakácskönyvet bátran merem ajánlani, mert jobbnál-jobb receptekkel, ötletekkel, és hasznos tanácsokkal találkozhattok lapozgatásuk közben.

11 megjegyzés:

  1. Gizi, köszönöm, a gratulációt és az ajánlót is, látom nálad is a kedvenc Horváth Ilona, de azt a salátás könyvet én is szívesen forgatnám:)

    VálaszTörlés
  2. Látom téged is Horváth Ilona indított el? De észrevettem amit szívesen lapoznék hogy van burgonyás könyved is. Nekem a fakanál újság jó pár éves gyűjteménye abban is nagyon sok jó recept van külön válogatva ételenként! Szeretem őket lapozgatni a lányaim különböző receptes újságokat vesznek és az nálam landol, azzal a jelszóval :Te anya úgyis kipróbálod hamarabb!

    VálaszTörlés
  3. Receptet nem érkezett meg, linkeld be a bejegyzéshez!

    VálaszTörlés
  4. Jó szalács könyvek...én is elfogadnák belőle bár melyiket! Már is átmegyek Kati blogjára gratulálni!

    VálaszTörlés
  5. Kati!
    Szívesen tettem eleget a kérésednek. Szerintem Horváth Ilona könyvét szinte mindenki lapozgatta már. Én nagyon szeretem, mert mindent pontosan leír. A salátásból is sok receptet kipróbáltam már, és mindegyik finom volt.

    VálaszTörlés
  6. Éva!
    Igen, nekem is a Horváth Ilona szakácskönyve volt az első, és azóta is sokszor a kezembe veszem. Láttam Neked is vannak régi, és agyonlapozott szakácskönyveid.Nagyon rendesek a lányaid, hogy még az újság vásárláskor is Rád gondolnak.

    VálaszTörlés
  7. Elisabeth!
    Biztosan Neked is vannak jó szakácskönyveid, csatlakozz Te is a játékhoz. Igaz mi azokat itt nem tudjuk megvásárolni, de legalább megtudjuk melyek a kedvenceid.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó a könyvajánló! Gratulálok a sok szép könyvedhez!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marika köszönöm!! Ez csak egy töredék, de nem is lehetne itt mindet bemutatni.

      Törlés
  9. Klassz konyhai olvasmányok! Ebből nekem, úgy látom 3 is meg van, a kalendáriummal együtt :)!

    VálaszTörlés
  10. Vicuska köszi, a kalendárium az egyik kedvencem, mert a receptek mellett, sok érdekesség olvasható benne.:)

    VálaszTörlés