2011. december 13., kedd

Néhány receptem megjelent nyomtatott formában!!!


Nagyon örülök, mert néhány receptem megjelent az Erdélyi Konyha 2012-es  Kalendárium-ban. Még tavasszal Jutka megkeresett és elmondta, hogy a Kalendárium májusi receptjeihez szeretne tőlem is kérni néhány receptet. Először el sem akartam hinni, hogy ekkora megtiszteltetésben lehet részem, hogy ebbe a színvonalas kiadványba belekerülhetnek a receptjeim. Aztán lassan magamhoz tértem a nagy örömködésből, és már küldtem is a kiválasztott recepteket, képeket. Már előre tudtam, hogy egy nagyon szép, tele jobbnál jobb receptekkel, tippekkel, ötletekkel, és sok hasznos információval megjelenő kiadvány lesz. Tavaly szerencsém volt a 2011-es Kalendáriumot a kezemben tartani, lapozgatni, és több receptet el is készítettem belőle. Idén pedig már nagy örömömre az én receptjeim is meglapulnak, a sok ínycsiklandó finomság között.

Szeretném megköszönni Jutkának, és az Erdélyi Konyha szerkesztőinek a megtiszteltetést, hogy én is részese lehetek ennek a csodaszép kiadványnak!!!!!!

Mindenkinek a figyelmébe ajánlanám a Kalendáriumot, amely már Magyarországon is megvásárolható!!!

16 megjegyzés:

  1. Kedves Gizi, Gratulálok:) Megérdemelted, hogy benne legyél, mert szuper receptekkel kényeztetsz minket:) Csak azt sajnálom, hogy itt nem tudok hozzájutni ehhez a kalendáriumhoz.

    VálaszTörlés
  2. Én is szeretettel gratulálok Neked!Milyen receptek vannak Tőled a kalendáriumban?

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy te is megkaptad már, és hogy tudom, milyen öröm éri ilyenkor az embert! Gratulálok! Majd írd le melyikek a te receptjeid!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon sok szeretettel gratulálok én is! Nem csoda, hogy benne vagy, olyan finomakat készítesz!!!! A kalendáriumot hol lehet megvenni?

    VálaszTörlés
  5. Gizi! Én is csatlakozom a gratulálók táborához. Nem csodálkozom, hogy bekerültél, mert mindig nagyon finom ételeket és sütiket készítesz és csodás képeket hozol róluk. Még egyszer szeretettel GRATULÁLOK :D!!

    VálaszTörlés
  6. Szívből gratulálok, megérdemelten kerültél bele az újságba. Én is nagyon sajnálom, hogy itt nem lehet hozzá jutni...

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok !!Ez az idei év munkásságodon a korona!Őszintén veled örülök!

    VálaszTörlés
  8. Ez a Jutka jótündér nagyon aktív volt! ;) Szeretettel gratulálok! Én is kíváncsi vagyok melyek a te receptjeid. :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon köszönöm mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok!!!!

    nyanyus!
    Bizony ebben az évben, annyi örömben volt részem, hogy amikor elkezdtem írni a blogot, még álmomba sem gondoltam volna. Most nagyon boldog vagyok!!!!

    A következő receptjeim találhatóak meg a kalendáriumba:

    Csirkecomb krumplival-paradicsommal egybesütve.

    Spenótos-sajtos pite.

    Medvehagymaleves húsgombóccal.

    Bodzás muffin.

    VálaszTörlés
  10. Örülök, hogy bekerültél a kalendáriumba! További sikereket kívánok!

    VálaszTörlés
  11. Gratulálok, ügyes vagy! Kíváncsi vagyok ám, hogy melyek a Te receptjeid, melyek megtalálhatók a kalendáriumban... :)

    VálaszTörlés
  12. Marisz57!
    Nagyon köszönöm!!:)

    VálaszTörlés
  13. Vicuska!
    Nagyon köszönöm!!:)

    VálaszTörlés
  14. Gabriella!
    Nagyon köszönöm!! Itt fentebb felsoroltam a recepteket, melyek megjelentek a Kalendáriumba. Májusi hónapnál lehet megtalálni őket.

    VálaszTörlés