2018. június 29., péntek

Gallus "A mi csirkénk" és a Gizi-receptjei!






A csirkehúst igencsak kedveljük, és sokszor a tányérunkra kerül a belőle készített finomság. Persze azért nem mindegy hogy éppen milyen minőségű alapanyag áll a rendelkezésemre, mert finom ételt csakis kiváló minőségű csirkehúsból lehet készíteni. Én pl. a Gallus „A mi csirkénk” emblémával ellátott, kiváló minőségű csirkehúst választom a legszívesebben, és ajánlom mindenkinek, ha egy–egy finom, és ízletes ételt szeretne készíteni, és feltálalni a családja számára.
 
Mivel a „A mi csirkénk” emblémával ellátott termékek a minőségről szólnak, ezért  aztán nagyon megtisztelő volt számomra amikor felkértek, hogy a  Gallus Kft honlapján a receptajánlóban az általam készített, vagyis a Gizi-receptjei csirkés ételek receptjei jelenjenek meg. Ezzel is ötletet adva az ebéd, vagy éppen a vacsora elkészítéséhez. 


Szlogenjük pedig: 

„A mi csirkénk-garantáltan jólnevelt!” 




A Gallus Baromfitenyésztő és Keltető Kft. 1991. szeptember 1-jén kezdte meg tevékenységét, és azóta is száz százalékban magyar családi tulajdonban van. 2018-ban a Gallust már hatodik alkalommal találta a 24 tagú független szakemberekből álló bizottság érdemesnek a Business Superbrands védjegy viselésére. A Gallus-csoport 2014-ben lépett a piacra „A mi csirkénk” branddel, amely a fogyasztó számára garantálja a minőségi magyar csirkehúst. Termékeikkel Mi vásárlók is naponta találkozhatunk a nagyobb üzletláncok hűtőpultjaiban, mint pl. a Spar és Interspar, valamint a Lidl és a saját mintaboltjaikban. (Szombathely, Győr, Pápa…..)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése