2017. október 26., csütörtök

MARESI ajándékcsomag, és a meghirdetett nyereményjáték.




A napokban csengettek, és az ajtóban egy futár állt a kezében egy csomaggal. Először nagyon meglepődtem, majd izgatottan bontottam ki a csomagot, hogy vajon mit is rejthet. Nagyon megörültem amikor az első üveget kiemelve megláttam, hogy a csomag tartalma több üveg MARESI kávétej, egy pohár, és egy kis apró figyelmesség.

Nagyon köszönöm a MARESI csapatának a meglepés ajándékcsomagot!


A MARESI kávétejek között mindenki talál kedvére valót, mellyel még élvezetesebbé teheti a kávézást. A megvásárolt termékekkel pedig bárki részt vehet a 2017. október. 01-től -- november 30.-ig tartó nyereményjátékban. Sorsolás 2017. december 12.




"Kávézás az Alpok hegycsúcsai"
 

A Maresi nyereményjátékán bárki részt vehet, és nincs is más dolga mint vásárolni legalább 1 db bármilyen kiszerelésű Maresi kávétejet. Ezután a vásárlást igazoló blokkon szereplő AP kódot töltsd fel december 7.-ig a www.maresijatek.hu weboldalon, és már részt is veszel a játékban.

A játékról bővebb információt a www.maresijatek.hu oldalon találsz.

A nyeremények pedig a következők:
A fődíj egy alpesi álomutazás 2 fő részére Hunguest Hotel Heiligenblut-ban 4 nap, 3 éjszaka,félpanziós ellátással és a wellness részleg használatával.
További nyeremények:
-10 db 5000 Ft értékű Maresi ajándékcsomag
-3 db Nescafé Dolce Gusto Drop kávéfőző




Sok szerencsét kívánok mindazoknak akik kedvet kaptak, és részt vesznek a játék! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése