2017. május 9., kedd

Áprilisi nyereményeső.

Bátran kijelenthetem, hogy az idei április igen szerencsés volt számomra.  Márciusban, és áprilisban több nyereményjátékban vettem részt, és mondhatom sikerrel. Az ajándékoknak nagyon örülök, melyek szép sorban meg is érkeztek, és én nagyon köszönöm mindegyiket!!


Húsvét előtt a Tante Fanny csapata egy ajándékcsomaggal lepet meg és egyben invitált, hogy vegyek részt a "húsvéti kihívásban". Természetesen örömmel tettem eleget a felkérésnek, és az ajándékba kapott leveles tésztából készült "tojássaláta leveles kosárban" recepttel neveztem be. A nyereményem pedig szintén egy Tante Fanny tésztákból összeállított csomag, melyet egy  hűtőtáskában vehettem át. Nagyon köszönöm az egész Csapatnak!!

A Tante Fanny nyereménycsomaggal együtt érkezett egy ISCC logóval ellátott Vénusz étolaj, mellyel a  Vénusz Csapata ajándékozott meg, és szintén nagyon örültem neki. Eddig is, és ezután is, szívesen főzök Vénusz olajjal, és csakis ajánlani tudom másoknak is. Nagyon köszönöm a Vénusz Csapatának!!


Nagyi, a Nagyi titka oldalon szintén egy receptversenyt hirdetett meg, melyre én is több recepttel neveztem be. Természetesen a süteményeket Nagyi titka liszttel készítettem el, mint mindig, és csakis ajánlani tudom mindenkinek. Végül a Tisztelt Zsűri két receptemet is beválasztott a legjobbak közé, és így két kötény, és két szatyor lapult meg a nyereménycsomagban. Nagyon köszönöm Nagyi!!!


Nagy meglepetés, és egyben nagy öröm volt számomra amikor arról értesítettek, hogy a Receptözön, Receptözön sütemények.... magazinokba beküldött receptek márciusban megjelent számaiban szereplő olvasói receptek beküldői között megtartott sorsoláson a szerencse Nekem is kedvezett, és 20.000-Ft értékű TECO ajándékutalványt nyertem. Nagyon köszönöm az Atzo Kiadó Kft. Csapatának!


A Küldd el a Recepted magazin által meghirdetett "Filléres receptek" nyereményjátékra is több receptet küldtem be, majd nagy örömömre, a Tisztelt Zsűri egy Bernáth-féle tésztaszaggató készülékkel jutalmazta a magazin különszámában megjelent receptjeimet. Nagyon köszönöm a Küldd el a Recepted Csapatának!!


4 megjegyzés:

 1. Gizikém, te igazán szerencsés nő vagy, de a szerencse mellett meg is érdemled az ajándékokat, hiszen jobbnál jobb receptekkel állsz elő mindig. Szóval én azért annyira nem vagyok meglepődve, és tiszta szívből gratulálok minden ajándékodhoz, csak így tovább, figyellek :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm drága Anikó!!! Puszillak

   Törlés
 2. Gratulálok!Én sem panaszkodom,csak én nem teszem fel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én pedig nem dicsekvésből teszem fel,(ha, esetleg ezt gondolnád!!!) csak nem vagyok bunkó, és úgy gondolom, hogy tartozom annyival a szponzoroknak, hogy becsülettel megköszönjem nyilvánosan is.

   Törlés