2016. október 27., csütörtök

Fenevad a konyhámban!
A napokban levélben keresett meg Szatmári Gergely kistermelő, (http://chili.hu/#home) és felajánlotta hogy megajándékozna egy általa termelt különleges chili paprika válogatással, és a belőle készült Fenevad termékcsalád egyikével. Természetesen nagyon megörültem, és izgatottan vártam a csomagot, mely meg is érkezett, és szeretném itt is megköszönni Gergelynek!!  A kis paprikák színes kavalkádja már látványra is csodaszép volt, ám a doboz felnyitása után rögtön megcsapott az intenzív illat, és már akkor tisztában voltam vele, hogy valóban egy fenevaddal állok szemben.

A Fenevad kézműves termékekről bővebben pedig a chili.hu oldalon olvashatunk.

"A Fenevad chili szószok limitált mennyiségben, kizárólag saját nevelésű chili paprikából készülnek. 2015-től hivatalosan, őstermelői háttérrel végezzük tevékenységünket Zala megyében, Nagykanizsán.
A termékek ízében és erejében érezhető a chilik ültetésétől a szüretig tartó gondoskodás." A Fenevad termékek az alábbi linkre kattintva megtekintetők, és meg is vásárolhatók:


4 megjegyzés:

  1. Imádom a csípős ízeket, egy ilyen fenevadat én is be fogok szerezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nea, ez tényleg egy fenevad, már az illata is csíp. :) Többféle szószt és mártogatós is készít Gergely, érdemes nála körülnézni.

      Törlés