2013. december 2., hétfő

Engadini diótortám fotója a TV-Paprika Magazin címlapján!!



 Ma nagyon nagy öröm, és megtiszteltetés ért, mivel a TV-paprika Magazin decemberi számának a címlapfotóján az Engadini diótortámról készült kép látható. Az előzőekben már írtam róla, (bejegyzés itt megtalálható) hogy beneveztem a Reader's Digest és a TV-Paprika Magazin közös karácsonyi receptversenyére, melyen ez a finom tortareceptem elnyerte a T. zsűri tetszését. A nyeremény pedig nemcsak egy ajándékcsomag volt tele sok-sok finomsággal, hanem az is hogy megjelenik a receptem és a torta fotója a Magazin decemberi számában. Már az is nagy öröm volt számomra, de ez most csak fokozódott azzal, hogy a fotó a címlapon szerepel. A tortáról csak annyit, hogy nagyon finom, A cikkből idézve "A dió megdicsőülése. Felséges finomság az ünnepekre."





A Magazin pedig tele van finomabbnál finomabb ünnepi receptekkel, így mindenkit csakis arra tudok biztatni, hogy vásárolja meg, és készítsen el belőle minél több ételt az ünnepi asztalra.

A tortarecept természetesen a blogban is megtalálható erre a linkre kattintva.

Minden kedves látogatómnak, kellemes készülődést kívánok a karácsonyi ünnepekre.

3 megjegyzés:

  1. Évikém csak gratulálni tudok! Nagy elismerés ez egy ilyen nívós lapban szerepelni. Csak így tovább, nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok, szuper a recept! :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok, gondolom nagy az öröm, a fotó is csodás!

    VálaszTörlés