2011. április 25., hétfő

A "Laptopkonyha" nyereményből vásárolt könyveim!!!


Nem is olyan régen már írtam arról, hogy többek között nekem is kedvezett a szerencse, nyertem egy Vásárlási utalványt, és egy hagymaaprítót a "Laptopkonyha" receptküldő játékán. Nem is halogattam sokáig a levásárlását, (sőt még pótolnom is kellett az összeget, mert nem tudtam ellenállni a sok szép könyvnek:)))) az ünnepek előtt felkerestem a MaxCity-t. Azt azért elkel mondanom, hogy nem egy olcsó hely, de azért sok szép dologra szert lehet tenni, egy-egy akció keretében. Én most a könyvesboltot vettem célba, és bizony nagyon sok szép, és hasznos könyvet találtam. Számomra természetesen a szakácskönyvek álltak az első helyen, de azért az oldalbordám is kedvére válogatott.:)) Ezekkel a csodálatos szakácskönyvekkel lettem gazdagabb, melyek tele vannak jobbnál-jobb receptekkel. Természetesen már van olyan recept, melyet ki is próbáltam, és hamarosan megosztom mindenkivel. Addig is nagy lelkesedéssel lapozgatok, és válogatok tovább a sok finomság között.

A hagymaaprítót már felavattam, és nagyon ötletes kis szerkentyűnek tartom, és igen nagy barátságot kötöttünk egymással.

Mindenkinek csakis ajánlani tudom, mint a szakácskönyvek, mint pedig az aprító megvásárlását. Biztosan állíthatom, csalódni nem fog senki egyikben sem.

6 megjegyzés:

  1. De jóóó!
    Örülök, hogy ilyen klassz dolgokat vettél a nyereményből.
    A hagymaaprítót még mindig nem avattam fel, de hamarosan sor kerül erre is.
    Még mindig van medvehagymám, ezért nem kellett az aprító:-))

    VálaszTörlés
  2. Nekem a falusi ízek és a tésztában sült finomságok könyve nagyon tetszik, biztos sok hasznos ötlet van bennük.Gratula a nyereményedhez!:-)

    VálaszTörlés
  3. Mondjuk ha nyerném nagyon tudnám értékelni így az egészet elfogadnám. Megvenni már egy kicsit húzósabb, az aprítóval már kacérkodtam .Próbáld ki a recepteket és akkor olyan mintha mi lapozgatnánk a könyveket.Gratulálok a nyereményedhez!

    VálaszTörlés
  4. Gesztenye!
    Köszi, bizony sikerült jól bevásárolni, de minden könyv nagyon jó. Szerintem végigfogom főzni őket. De jó neked, hogy még van medvehagymád!!!! Az aprító nagyon jó, biztosan te is szeretni fogod.:)

    VálaszTörlés
  5. Nelli!
    Köszönöm!! A tésztásban sok pite recept van, főleg sósak. Több receptet már ki is néztem, hamarosan elkezdem kipróbálni őket. A falusi ízekben egy kicsit csalódtam, mert azt hittem magyaros ételek vannak többségben, na de azért az is jó.:)

    VálaszTörlés
  6. Éva!
    Köszönöm!!! Kipróbálom, és akkor már biztosan tudom majd ajánlani nektek is. Az aprító nagyon jó, igaz én még üzletben nem is néztem, hogy lehet-e kapni. :)

    VálaszTörlés