2009. december 6., vasárnap

Elismerő díjat kaptam!


Ezzel a díjjal ajándékozott meg Gabriella, Yasmine, és Réka. Nagyon köszönöm nekik, hogy méltónak találtak rá. Megpróbálok ennek a kitüntetésnek megfelelni a jövőben is. Természetesen én rögtön vissza is küldeném neki, mert ők is nagyszerű dolgokat alkotnak nap, mint nap. Réka is mindig meglep bennünket valamilyen finomsággal. Szerintem vannak kezdő szakácsok és természetesen sztárok is. Én még a haladók közé sorolnám magamat, de azt ne feledjük el, hogy a kicsikből lesznek a nagyok!!! A saját családjában pedig mindenki NAGYNAK és SZTÁRNAK számít, és ez az elismerés pedig mindennél többet ér.

Én szeretném tovább adni a teljesség igénye nélkül, mert még sok választottam lenne, ( mást is hagyok érvényesülni) de ők már vagy megkapták, vagy pedig ezután fogják megkapni. És most jöjjenek az én választottjaim.

Ani
Gasztroboszi
Trhini
Judith
Éva
Tűzpadka

Fogadjátok nagy szeretettel!!!!

7 megjegyzés:

  1. Köszönöm hogy gondoltál rám! És egyúttal gratulálni szeretnék neked. Csodás ez a "blog design"-mármint a karácsonyhoz illő háttér. Nagyon tetszik. Persze a receptek sem utolsóak!
    Látom nagyon készülsz már a karácsonyra. Azt kívánom szeretetben ,békességben töltsd családoddal ezt a szép ünnepet.
    Sándor

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm Gizi! Nagyon szép Mikulás napi meglepetés! :)
    Bár még karácsonyra nem sütöttem, a jövő héten készülök ... de azért mégegyszer nagyon köszönöm! Kedves vagy nagyon!
    És amit írtál, valóban úgy van, itthon főzésileg és ízvilágban nagyon elismert vagyok :) de ahogy megismertem a többi gasztroblogot és a többieket, kitárult a világ e téren előttem, és rájöttem, hogy még csak "kismiska" vagyok ebben. De nagyon jó ötleteket kapok nap mint nap tőletek, és így két pici gyerek mellett is azon vagyok, (annyira motiválnak a receptjeitek, a guszta fotóitok) hogy valami újat alkossak és kísérletezzek, vajon nekem is sikerül-e. :))

    VálaszTörlés
  3. Kedves Gizi! Egész nap nem tudtam géphez jönni,mert családi programot rendeztünk. Nagyon-nagyon meghatódtam, hogy én rám is gondolt valaki! Annyira jól esett, tényleg könnyes lett a szemem. Tudom, hogy nem vagyok sztár, de a felém megnyilvánuló szeretet (e díj által) nagyon megható!! Még egyszer köszönöm!!!
    Puszi és további szép Mikulás napot!!!

    VálaszTörlés
  4. Drága Gizi!

    Nagyon szépen köszönöm Neked, hogy megint gondoltál rám. Teljesen elkényeztetsz :-) Mikor elkezdtem bepötyögni a receptjeimet, nem gondoltam volna, hogy nem csak, hogy elolvassák az írásaimat, de még jutalmazzák is :-) Nagyon köszönöm még egyszer. Nagyon aranyos vagy.

    VálaszTörlés
  5. Mindegyikőtöknek köszönöm ezeket a szép szavakat!!!!! Olvasás közben én érzékenyültem el, és örülök hogy örömet szereztem vele nektek. További jó sütést-főzést, és remek blog bejegyzéseket kívánok!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Koszonom szepen a megtiszteltetest! Ugy erzem, nem erdemlem, mert nincs meg Karacsonyi jellegu etel a blogon, de hamarosan igyekszem potolni.
    Koszonom! Tovabbi kellemes hetet!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm, köszönöm, köszönöm a Mikulásnak, na meg Neked, drága Gizike!Édes vagy, hogy gondoltál rám!Nem győzöm követni azt a sok sok finomságot, amiket készítesz! A zserbó golyót szerintem én is beiktatom a karácsonyi aprósütik közé:)

    Millió puszi!

    VálaszTörlés