2018. november 23., péntek

Receptjeim nyomtatott formában, a Receptsarok 6. kiadványában.




A Tudomány Kiadó az előző évekhez hasonlóan idén is kiadta a Receptsarok 6. legújabb "konyhasarok receptgyűjtemény-sorozat 2018"-as kiadványát.


A diabetes.hu facebook oldalán meghirdetett "Kedvenc receptem" felhívásra egészséges receptekkel lehetett nevezni, melyekből a szakmai zsűri válogatott. Ezután Vígné Sági Katalin dietetikus ellenőrizte a recepteket, mielőtt azok a kiadványban megjelenhettek.


Az előző évekhez hasonlóan idén is több receptet küldtem az egészséges életmód jegyében, melyek közül a Tisztelt Zsűri tagjai 28 receptemet tálalt arra érdemesnek hogy nyomtatott formában is megjelenjenek a receptgyűjteményben. Nagyon boldog vagyok, és ezúton is szeretném még egyszer megköszönni. Receptjeimmel pedig szeretnék ötletet adni egy-egy egészséges ebéd vagy éppen vacsora elkészítéséhez.

 A kiadvány mottója:

 "Ajánljuk kiadványunkat a diabéteszeseknek, a fogyni vágyóknak, illetve mindenkinek, aki egyszerűen csak egészségesen szeretne táplálkozni"


Íme a Receptsarok 6. kiadványában megjelent receptjeimről készült fotós válogatás:







A Receptsarok 6. kiadványa sok-sok finom receptet tartalmaz idén is, így ha szeretnél a megjelent receptek között válogatni, egyet-egyet elkészíteni, nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintva felkeresni a boltot, és megrendelni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése