2011. október 20., csütörtök

Eredményhírdetés!!!!



Véget ért a játék, melynek nyereményeit a 18 db ajándékutalványt a Zalakaroson található Aphrodite Wellness Hotel ajánlotta fel, a játékban résztvevők részrére. Sorsolásra nem került sor, mivel a játékra jelentkezők kőzül "Kati" levélben megírta, hogy neki sajnos nem felel meg az időpont, így sajnos most nem vesz részt a játékban.  Ildikó Termózes, viszont sajnálatos módon, nem tudott itt a blogba kommentet írni, (ezen nem is csodálkozom, mivel én sem tudok a saját blogomba kommentelni, kitudja miért) így Ő a facebookon jelentkezett a játékra, és természetesen felkerült a listára. Bonbonmánia pedig nemrégiben nyert szintén egy teljesen ingyenes wellness-hétvégét a szállodába,(melyet még nem vett igénybe) így szerintem etikátlan lenne, a többi játékossal szemben, ha itt is a sajátjának mondhatna egy kedvezményre jogosító utalványt. Ezért elnézését kérem!!!!Mivel 18 ajándékutalvány van, így minden jelentkező nyertesnek tudhatja magát!!!!! Megkérnék mindenkit, hogy a fozocskezes@citromail.hu címemre küldjétek el a postai címeteket, hogy az utalványokat minél előbb postai utón részetekre eltudjam küldeni.

A szerencsés nyertesek névsora:

Andi
Sophie
Sütis néne
vanocska
Melcsi
fildus
Ibolya
martinelli
Ami
Ildikó Termózes
Suncika (Anya)
Tamás
Icu
Pityu
Elif
Rozi
Mariann
Viki

Gratulálok a nyereményetekhez, és mindenkinek nagyon kellemes pihenést, kikapcsolódást, felfrissülést, és csodálatosan szép napokat kívánok Zalakaroson az Aphrodite Wellness Hotelben!!!!

8 megjegyzés:

  1. Elsőként szeretném megköszönni először is a lehetőséget, másodsorban pedig az utalványt. E-mail-ben küldöm a címet. Gratulálok a további nyerteseknek is.
    Gizus Neked pedig köszönjük szépen a lebonyolítást.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a nyerteseknek, jó pihenést kívánok !

    VálaszTörlés
  3. Ez igen! Mindenkinek gratulálok!!!!

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Gratula a nyerteseknek!Jó pihenést!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépen köszönöm, és gratulálok a többieknek is!

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok a nyerteseknek és jó pihenést azon a szép helyen:)

    VálaszTörlés