2017. szeptember 11., hétfő

Vénusz ajándékcsomag! Laktózmentes margarinok!
Nagy meglepetés, és egyben öröm ért a napokban, ugyanis megkeresett a Vénusz egyik háziasszonya, hogy küldene számomra egy finomságokkal teli ajándékcsomagot. Pénteken aztán csengetett a futár, és én izgatottan nyitottam ki a csomagot. A kétféle kenhető margarin mellett volt még kinyomóforma, kenőkés, sütőmargarin... és egy kis kóstoló a sütőmargarinokkal készült süteményekből.

Nagyon köszönöm a Vénusz egész Csapatának a meglepetés ajándékcsomagot!!

Az ajándékcsomag mottója pedig "Hogy a laktózérzékenyek se maradjanak ki", mivel a margarinok mindegyike laktózmentes! (vagyis nem tartalmaznak tejet, tejzsírt, tejcukrot, tejfehérjét, tejport és egyéb tejszármazékot sem)

A Vénusz számára fontos, hogy az egész családról, így a laktózérzékenyekről is gondoskodjon. Ezért a márka igyekszik a vásárlók számára segítséget nyújtani, és külön felhívni a figyelmet arra, hogy mely termékeket fogyaszthatják bátran még a laktózérzékenyek is, akiknek nap mint nap fokozottan oda kell figyelniük étrendjükre.

A Vénusz laktózmentes termékeiről további információk a következő linkre kattintva olvashatóak:

http://www.venusz.hu/termekek


Vénusz laktózmentes sütőmargarint már én is többször használtam, és nagyon elégedett voltam vele, így ezután is szívesen vásárolom majd. A vaníliaízű sütőmargarin pedig nagyon felkeltette az érdeklődésemet, így hamarosan ki is próbálom, és itt a blogban meg is osztom majd a vele készült sütemény receptjét.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése