2009. április 25., szombat

33.

33. Igen már a 33. Még csak a 33. Egy életből kevés, egy házasságból igen szép számnak tűnik. Tegnap volt a házassági évfordulónk és ma ünnepeltük meg. Na nem volt ez nagy ünneplés, végül is nem egy kerek szám, de azért minden évben megemlékezünk róla. Ez most is így történ, együtt töltöttük az egész napot, és egy vacsorával koronáztuk meg a kedvenc csárdánkban. Kívánok még magunknak legalább ugyan ennyi, és ugyan ilyen éveket mint ez a 33 volt.

És most essen szó a vacsoráról is. Gombás harcsapaprikás-tejfölös túrós csusza volt a fő étel. Igen szép nagy adag, de olyan finom hogy a tányérunk teljesen üres lett.

Desszertnek pedig a csárda specialitását kértük: Mákos lütyüt-vanilia fagyival. Ez megkoronázta a vacsorát, mert várakozáson felüli volt.6 megjegyzés:

 1. Gizikém szívböl gratulálok Nektek és kívánok még sok boldog évet együtt! :)
  A harcsa paprikást én is szívesen magamévá tenném. Ez a lütyü pedig nagggyon izgatja a fantáziámat. Mijaz???? :))))

  VálaszTörlés
 2. Gizi! Kivánok nektek nagyon sok boldogságot az elkövetkezö 33 évre. Vigyázzatok egymásra nagyon. Puszi Erika

  VálaszTörlés
 3. Mian nagyon szépen köszönöm a jókívánságot!!!
  Ez a lütyü hasonló a mákos gubához, mézzel, és borban áztatott mazsolával volt, és hidegen tálalták, rajta a fagyival, és gyömölcsökkel, meg ribizli lekvárral. Nagyon finom, én is megfogom csinálni. Eddig csak melegen ettem mákos gubát.

  VálaszTörlés
 4. Erika!
  Nagyon köszönöm, és jó is lenne még ennyi ideig ünnepelgetni, de hát kitudja mit hoz a sors. Addig viszont megfogadjuk a jótanácsodat.

  VálaszTörlés
 5. Gizike!Nagyon sok boldog éveket kivánok nektek még szeretetben és egészségben.Gratulálok.Isteni volt a vacsitok.

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm Szaffi!!!
  Én ugyan ennyi évet kívánok nektek is tiszta szívből!!!

  VálaszTörlés