2020. január 8., szerda

Receptjeim megjelentek nyomtatott formában a Receptsarok 7 kiadványban.





A Tudomány Kiadó az előző évekhez hasonlóan 2019-ben is kiadta a Receptsarok 7 legújabb "konyhasarok receptgyűjtemény-sorozat 2019"-es kiadványát.


A diabetes.hu facebook oldalán meghirdetett "Kedvenc receptem" felhívásra egészséges receptekkel lehetett nevezni, melyekből egy szakmai zsűri válogatta ki a receptgyűjteményben megjelenő recepteket. Ezután Vígné Sági Katalin dietetikus ellenőrizte a recepteket, mielőtt azok a kiadványban megjelentek.


Az előző évekhez hasonlóan idén is több receptet küldtem az egészséges életmód jegyében, melyek közül a Tisztelt Zsűri tagjai 30 receptemet tálalt arra érdemesnek hogy nyomtatott formában is megjelenjenek a receptgyűjteményben. Nagyon boldog vagyok, és igazán megtisztelő számomra ez a bizalom.... és ezúton is szeretném még egyszer megköszönni a zsűri tagjainak...

A kiadványban is szeretnék ötletet adni egy-egy egészséges ebéd, vagy éppen vacsora elkészítéséhez a bevált, és kipróbált receptjeimmel.

 A kiadvány mottója:

 "Ajánljuk kiadványunkat a diabéteszeseknek, a fogyni vágyóknak, illetve mindenkinek, aki egyszerűen csak egészségesen szeretne táplálkozni!"



Íme a Receptsarok 7 kiadványban megjelent receptjeimről készült fotómontázs: 
 
 
 
 







Külön öröm, és megtiszteltetés számomra, hogy a kiadványban megjelent receptjeim közül 4 recept bekerült a 10 legjobb recept közé, melyek felkerültek a Budapesten Tranzit Art Café étlapjára, és a betérő vendégek meg is kóstolhatták, ha elnyerte tetszésüket.



Fotómontázs a Tranzit Étterem étlapjára felkerült receptjeimről:





A Receptsarok 7 kiadványa sok-sok finom receptet tartalmaz, így ha szeretnél a megjelent receptek között válogatni, egyet-egyet elkészíteni, nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintva felkeresni a boltot, és megrendelni   https://www.tudomany-kiado.hu/receptsarok7



6 megjegyzés: