2012. június 21., csütörtök

Két keréken Ausztriába.



Néhány napra egy csodálatos kirándulás kedvéért teljesen eltűntem, így most receptek helyet néhány pillanatot szeretnék képekben megosztani  minden kedves látogatómmal. Akik ismernek azok tudják, hogy imádom (igen, nem túlzás) Ausztriát, a csodálatosan szép tiszta, és takaros falvacskáival, a csodálatosan szép tájaival, és a barátságos lakóival. Két keréken, vagyis motorral, és egy remek baráti társasággal indultunk útnak, és napokon át róttuk a hegyi utakat. Csodálatos volt, szép volt, nagyon jól éreztük magunkat, és ebben a rekkenő melegben igencsak jólesett a kissé frissebb hegyi levegő, de azért a sütés-főzés már nagyon hiányzott. Kipihenten, feltöltődve, és sok új recepttel holnaptól újra rendszeresen jelentkezem majd. Addig is a teljesség igénye nélkül, (mivel a fényképezés legtöbbször csak az üres tányérok láttán jutott eszembe) néhány finomság azért, hogy a gasztronómiának is szenteljek néhány pillanatképet.






9 megjegyzés:

  1. Szia Gizi, nagyon szép fotók és meseszép helyen voltál! Én is nagyon szeretem Ausztriát...jó lenne majd megint elmenni oda. Jó kis kajákat ettél! Várunk vissza a konyhádba, blogra:)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű, helyeken jártál az biztos :) Nagyon szeretem én is Ausztriát :)

    VálaszTörlés
  3. Szép kis kiruccanás volt, csodásak a képek:) Az ételek láttán még éhes is lettem:)Ausztria tényleg egy kis gyöngyszem és még jó, hogy olyan közel van:)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű fotók, csak Bécsig jutottam még sajnos, férjem nálunk az, aki mindent tud Auról, ő ott dolgozik a téli hónapokban. Szeretném egyszer én is látni ezeket a hegyes, rétes helyeket...Te motorozol?? Na, ezt nem gondoltam volna, nekem ez most nagyon új.:D

    VálaszTörlés
  5. De jó nektek! Bár én is kiszabadulnék már az irodából :D

    VálaszTörlés
  6. Már hiányóltalak! De jó lehetett nektek, csodás helyen jártál! Akkor kézbe a fakanalat !:-))

    VálaszTörlés
  7. Ausztriát Mi is nagyon szeretjük, pontosan azok miatt, melyeket leírtál (+ hegyimádó vagyok, és ott aztán van hegy:)). De sajnos nem írhatom azt, hogy olyan sokszor eljutnánk oda. :(
    Motorral mentetek? Jaj, az olyan klassz! A férjemnek is volt régebben egy szuper sportmotorja, de mára már "kiöregedett" belőle. Hű, ha most elolvasná, amit írtam... :))
    Gyönyörű helyen voltatok, irigyellek!

    VálaszTörlés
  8. Nem tudtam mi van veled, hiányoztak a posztjaid:) (Lehet, jelezted előre, hogy eltünsz csak átsiklottam felette)

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!!!

    Csodálatos kirándulás volt, és igen csak fárasztó. A látvány viszont kárpótolt a fáradságért.

    Kovtama!
    Én csak utas vagyok, de imádok motorozni. Nyáron szinte mindenhova motorral megyünk, és igaz most pl. volt hogy kicsit paráztam a magas, szerpentines hegyi utakon, de megpróbáltam leküzdeni.

    Gabriella!
    Biztosan Te is nagyon élvezted volna, mert magas hegyekből nem volt hiány. Imádom azt a tájat, és legszívesebben odaköltöznék. Szuper lehetett a férjed motorja, és ne is mondj ilyet, hogy "kiöregedett" belőle, mert akkor én most nagyon-nagyon vénnek gondolom magam.:))))(jó ez csak vicc volt) Te is motoroztál annak idején vele, vagy csak Ő egyedül??

    krinsz!
    Nem jeleztem előre hogy elutazunk, csak simán leléptem. Így nyáron ez többször előfordul majd, de azért megpróbálok rendszeresen jönni, és köszönöm hogy hiányoltál.

    VálaszTörlés