2012. január 17., kedd

Díjat kaptam Elisabeht-től.



Már jó ideje nem tartom számon, hogy éppen milyen díjjal is ajándékoznak meg a bloggertársaim, mivel volt olyan időszak, hogy szinte mást se tehettem volna, csakis a díjak küldözgetésére ment volna el minden időm. Most viszont kivételt teszek, mivel ezt a díjat egy nagyon kedves blogbarátnőmtől Elisabeth-től kaptam, akivel a blogjainkon keresztül ismertük meg egymást, és legnagyobb sajnálatomra esélyünk sincs rá, hogy személyesen valaha is találkozzunk. Azért is különleges számomra, mert Ő mindössze 6 bloggert, 3 különböző országból ajándékozott meg, és így bizony nagyon megörültem, hogy én is részesülhettem ebben a kitüntető figyelemben. 


NAGYON KÖSZÖNÖM KEDVES ELISABETH!!!!!!!

Szeretek Elisabeht-nél nézelődni, mert nem csak remek receptekkel ajándékozza meg a látogatóit, de olyan csodálatos tájakról, városokról, készült képek között tehetünk kirándulást, ahova szerintem (legalábbis én) soha nem jutunk (jutok) el. Mindenkinek ajánlani tudom, látogasson el Elisabeht-hez a "food and thrift" blogba.

A díjjal járó feltétel pedig, hogy 6-10 olyan bloggertársunknak ajándékozzuk tovább, akiknél szívesen nézelődünk, ötletet gyűjtünk. A felsorolt blogok mellé, pedig azt is tüntessük fel, hogy éppen melyik országban található. Én legszívesebben minden kedves bloggertársamat, ahol szívesen nézelődöm, megajándékoznék ezzel a díjjal, de most csak néhányat emelnék ki a teljesség igénye nélkül.

Fogadjátok szeretettel!!!!


http://mayas-esprit.blogspot.com/----Németországból








22 megjegyzés:

  1. Kedves Gizi! Nagyon szépen köszönöm, igazán megtisztelő, hogy gondoltál rám! És örülök, hogy tetszik amit csinálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Veruss, nagyon tetszik amit "csinálsz", remek ötleteid vannak, és csodálatos receptekkel rukkolsz elő nap, mint nap. További sok sikert kívánok a blogoláshoz.:)

      Törlés
  2. Kedves Gizi, nagyon jólesik a díj, főként, hogy tőled jön, ugyanis nagyon gyakran nézelődök nálad (habár kommentelni nagyon nincs időm), sokszor benézek, mert rengeteg jó recept van nálad. Nagyon szépen köszönöm, hogy benne vagyok a díjazottjaid között!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ottis nagyon köszönöm Neked ezeket a kedves szavakat. Én is napi szinten ellátogatok Hozzád, nagyon sok finomsággal ajándékozol meg, de kommentelni szintén ritkán szoktam. További sok sikert kívánok a blogoláshoz.:)

      Törlés
  3. Gratulálok a díjadhoz! Azért nem állom meg szónélkül hogy ne mondjam el, hogy azért nem szoktam már neked küldeni, mert tudom hogy nem szeretsz vele foglalkozni! De tévedtem?:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Éva nagyon köszönöm!!! Csak annyit szeretnék a felvetésedhez elmondani, hogyha benézel Elizabeth-hez, akkor láthatod hogy az általa kiválasztott hat megajándékozott blog között szerepelek én is. Ez nekem nagy megtiszteltetés, sőt Tőle már rengeteg dicsérő szót kaptam, melyet ezzel szerettem volna viszonozni.(szerintem Te is éppen úgy örültél volna, mint én)
      Továbbra sem óhajtok olyan százszor körbejáró díjakra időt fecsérelni, melyekben az általam silány minőségű blogokat istenítik, mert már nem találni mást aki még ne kapott volna éppen olyan díjat. Lehet most ezzel a válaszommal megsértelek, de ez távol álljon tőlem, de valljuk be vannak bizony olyan blogok szép számmal.:(

      Törlés
  4. Kedves Gizi, Nagyon kedves,hogy rám is gondoltál:) Te is az egyike voltál, akik engem blog írásra inspiráltak, azóta is szeretek hozzád járni, köszönöm szépen:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Erzsébet! Nagyon köszönöm ezeket a kedves szavakat, és álmomba nem gondoltam volna, hogy én is hozzájárultam ahhoz hogy blogot írjál. Bizony nagyon jól tetted hogy belefogtál, mert sok finomságot, és szép képeket osztasz meg velünk naponta. További sok sikert kívánok a blogoláshoz.:)

      Törlés
  5. Drága Gizikém!

    Megtiszteltetésnek veszem a díjat, hálásan köszönöm! Jól esik, hogy rám is gondoltál! Minden nap benézek hozzád, ha nem is írok minden nap megjegyzést...Finomakat főzöl és ügyesen sütsz. Szóval köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kriszti bátran lemerem írni, hogy Te is azok közé tartozol akikhez nagyon szeretek benézni, és egy napot sem hagynák ki.(igaz kommentelni nincs mindig energiám) A csodálatos képeiddel teljesen elvarázsolsz, a sok finomságról már nem is beszélve. További sok sikert kívánok a blogoláshoz.:)

      Törlés
  6. Nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál rám! Köszönöm szépen! :)
    Megvallom már adhatnám is vissza, mert én is gyakran jövök ötletekért hozzád. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Petra nagyon köszönöm!! Én is szívesen nézelődöm Nálad, nagyon tetszenek a régebbi kor receptjei szerint elkészített ételeid, vagy éppen az általad újragondolt változatai. A bonbonjaidról már nem is beszélek, imádom őket. További sok sikert kívánok a blogoláshoz.:)

      Törlés
  7. Mindnyájatoknak gratulálok a (nemzetközi)díjhoz! :)

    VálaszTörlés
  8. Kedves Gizi, nagyon megtisztelsz a díjjal! Ahogy Petra írta adhatnám is vissza Neked, mert csodálatos süteményeid, ételeid vannak! Köszönöm, és ahogy időm engedi a nagy szülinapi dömping mellett, vagy után, továbbadom én is! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Barbi nagyon köszönöm. Nálad is nagyon szívesen nézelődöm, gyönyörködöm a képeidben. Gyönyörű szép lánykáidban, Esztikéd mintha a kishúgod lenne. Az első szülinapi tortád meseszép lett, gondolom a következő is hasonlóképpen az lesz. További sok sikert kívánok a blogoláshoz.:)

      Törlés
  9. Kedves Gizi-nagyon örvendek hogy már is tovább adtad a díjat! Nagyon megható volt olvasni a kedves sorokat rólam. Ne gondold azt hogy nincs esélyünk találkozni...nekem nagy rokonságom van Magyarországban, és minden évben tervezgetek, de másképpen sikerül a tervezés, de majd talán a közel jövőben, és akkor okvetlen felkeresnélek!
    Gratulálok neked, és a többieknek akiknek át adtad a díjat!
    Szeretettel gondolok rád, és a többi blogosokra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Elisabeth nagyon nagy öröm lenne számomra, ha valóban sikerülne személyesen is találkoznunk!!!! Reménykedjünk, és egyszer majd csak sikeres lesz a tervezgetésed és Magyarországra látogathatsz. Addig is szívesen látogatok el a blogodba, és barangolok a sok finomság, és a csodálatos képek között. Csókollak Gizi

      Törlés
  10. Felicitaciones por tu premio Gizi bien merecido por tus hermosas recetas.
    Muchas gracias por nombrarme a mi es un gran honor recibirlo muy agradecida lo tendré con mucho cariño en mi corazón y mente,eres una gran cocinera,abrazos

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rosita! Gracias que usted ha aceptado el premio.

      Gracias a familiarizar a la cocina chilena y la buena mesa.

      Felicidades por tu blog.

      Buena suerte, la buena cocina para cocinar.

      Eres una gran cocinera.

      Saludos, abrazos.

      Törlés
  11. Köszönöm a díjat, és, hogy gondolt rám.
    És én értékelem a blog.
    Üdvözlet és csók!

    xoxoxo
    Maya

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Buna Maya!

      Îţi mulţumesc că aţi acceptat premiul.

      Blog-uri frumoase, cele de gătit gustoase.

      Fotografiile tale sunt minunate.

      sărut
      Gizi

      Törlés