2010. november 7., vasárnap

EREDMÉNYHIRDETÉS!!!!!!!!!!


Először is szeretném köszönteni mind a 81 játékra jelentkezőt, és megköszönni a gratulációkat. Gondolom, nagy izgalommal várja mindenki ezt a bejegyzést,és azt hogy éppen kiknek kedvezett a szerencse. Én is tele izgalommal írtam a neveket, majd a kis cetlik hajtogatásakor ez még egyre csak fokozódott. Végül egy kis kosárba kerültek a nevek, majd a férjemet hívtam segítségül és ő húzta ki a három nevet. Mondhatnám ő volt Fortuna jobbkeze. Végül pedig szintén ő húzta ki, hogy kié melyik ajándék legyen.

És íme a három szerencsés!!!!!!!! GRATULÁLOK MINDHÁRMATOKNAK!!!!!



Sziranszki a kötény nyertese. Gratulálok!!!

Chef Viki a jénait és a szilikonlapot nyerte. Gratulálok!!!


Belly a salátás készletet és a szilikonlapot nyerte. Gratulálok!!!


A nyereményeket postán küldöm el, ezért szeretnélek megkérni benneteket, hogy a címeteket küldjétek el a fozocskezes@citromail.hu email címre.

A többi játékosnak, még egyszer köszönöm a részvételt, és reménykedem hogy a legközelebbi játékban is részt vesznek majd, hátha akkor éppen nekik kedvez a szerencse.

24 megjegyzés:

  1. Gratula a szerencsés nyerteseknek!Jó sütést, főzést kívánok!

    VálaszTörlés
  2. A nyerteseknek szívből gratulálok! :))

    VálaszTörlés
  3. Én is gratulálok a nyerteseknek! Igazán kedves vagy Gizi, hogy ilyen szuper nyereményeket ajánlottál fel! Neked is gratulálok a több, mint félmillió látogatóhoz! :)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a nyerteseknek! :) És persze, írigykedek is egy ici-picit!

    VálaszTörlés
  5. Gizi!

    El sem hiszem!

    Jajj,nagyon köszönöm szépen,igazán aranyos vagy!

    Hamarosan írok!

    VálaszTörlés
  6. A nyerteseknek szívből gratulálok! :))
    Szuper ajándékokat nyertetek:)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok a nyerteseknek :)

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok a nyerteseknek!! A nyereményt használjátok egészséggel!!!!!

    VálaszTörlés
  9. A szerencsések egyike vagyok! Fülig érő szájú smiley :-)

    Köszönöm, köszönöm!!!

    Írok :-)

    VálaszTörlés
  10. KEdves Gizi!

    CSak felfigyeltem a nyujtólapra(TESCOMA), megkérdezhetem, hogy hol tudnék ilyesmit beszerezni? már egy jó ideje vadászom rá...
    Nagyon megköszönném az információt!

    Eszter

    VálaszTörlés
  11. Gratulálok mén is a nyerteseknek :) Gizi, hihetetlenül rendes vagy, hogy ilyen ajándékokkal örvendeztetted meg a nyerteseket :)

    VálaszTörlés
  12. Gratulálok a nyerteseknek!Sárgulok kicsikét.DD

    VálaszTörlés
  13. Kedves Eszter!

    A nyújtólapot én a CORA-ba vettem.
    Viszont szokott lenni a LIDL-ben is, igaz az kissé vékonyabb és silányabb minőségű, de a célnak megfelel. Nekem is olyan van, már jó ideje használom, és nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  14. Köszönöm:)

    A Cora-ban nemrég volt akciós,, de én lecsusztam már róla:((elfogyott..) azóta nem láttam a polcon kitéve se akciósan, se máshogy...A Lidl-ben is szokott lenni? de gondolom az ilyen akciós dolgok között és nem állandóan vásárolható meg?
    Majd figyelmes leszek, de lehet még egyszer elnézek a Cora-ba és beszerzem, mert már tülkön ülők, h süthessek az albérletben:)
    Köszönöm a választ előre is!!!!

    VálaszTörlés
  15. Szia Eszter!

    Nem is tudtam, hogy a CORA-ba is szokott ilyen akció lenni. Én még soha nem vettem ott akciósan semmit.Igaz havonta csak egyszer megyek és csakis célirányosan vásárolok. Én a múlt héten vettem, igaz már csak pár darab volt kitéve. Ja és ez a Törökbálinti CORA-ba volt.

    Viszont éppen ma láttam a Lidl-be, akciós a többi szilikonos sütőformával együtt. Ha szerencséd lesz, még lehet sikerül kifognod. Igaz vékonyabb és más a minősége.
    Albérletben is lehet finomakat sütni :)), sőt még a házinéninek is kedveskedhetsz vele. Majd írd meg létszíves, hogy sikerrel jártál-e.

    VálaszTörlés
  16. Gratulálok a nyerteseknek! :)

    VálaszTörlés
  17. Kedves Gizi!
    Lidl-be csak hétvégén kerültem, mivel Debrecenben nincs...azonban voltam a debreceni Corában:) és találtam nyújtólapot:) 1690 Ft volt átlátszó és elvileg szilikon..de van vlmi még benne, mert keményebb az anyaga:) de már ennek is örülök!Szerintem árban is ok!Majd a márkájáról és hozzá tartozó webcímről küldök még egy hozzászólást, csak most nem vagyok Debrecenben:) Köszönöm még egyszer válaszod!
    Üdvözlettel: Eszter

    VálaszTörlés
  18. http://sodrofa.co.hu/files/image/pic/gyurolap.jpg
    Na ez van nekem, a termék márkája: Kitchen craft, forgalmazó Dynamit:)

    VálaszTörlés
  19. Szia Eszter!
    Köszönöm, hogy megmutattad a nyújtólapodat, nagyon jó!!! Szerintem az ára is kedvező. Éppen ma voltam vásárolni és láttam ilyet a TESCO-ba, ott 1600 Ft volt. Lehet hogy nincs is jelentősége a vastagságának. Használd egészséggel, és jó sokat.

    VálaszTörlés