2010. május 9., vasárnap

Balatoni kirándulás. Siófok


"Nekem a Balaton a Riviera" mondhatnám akár ezt is, mert imádom a Balatont. Minden évben alig várjuk, hogy kitavaszodjon és elkezdődjenek a különböző programok. Tegnap Siófokon rendezték meg a Sió-kanál fesztivált, így motorra pattantunk és meg sem álltunk Siófokig. Igaz ezt könnyen tettük, mert kb. egy órányira lakunk a Balatontól. Nagyon jól éreztük magunkat, a programok jók voltak, a parton főzőverseny rendeztek és isteni illatok terjengtek. Az idő kicsit szomorkás volt, ennek ellenére szél se rebbent, így a víz csodálatos színben és nyugodtságban pompázott. Sajnos olyan gyorsan elszaladt nap, és mivel még a hazaút előttünk állt, így a Charli koncert után búcsút vettünk Siófoktól.

6 megjegyzés:

 1. Nekem Tihany,Füred,és Siófok a kedvenc,ezeken a helyeken szoktunk nyaralni.Még úgy,hogy nem lehet megmártózni a vízben,nem is voltam...sajnos úgy néz ki,idén nem tudunk menni..amit nagyon sajnálok,mert nekem is a Riviera!!!!
  Kóstoltatok is az ételekből??? :)

  VálaszTörlés
 2. Most írígy vagyok...:)Imádom a balcsit,oda szeretnénk költözni:)

  VálaszTörlés
 3. De jó is volt. SZép képek Mi jövő héten megyünk, meg majd júl végén is oda megyünk nyaralni vagyis Balatonra :)

  VálaszTörlés
 4. andi!
  Én nem tudok kedvenc helyet írni, mert mindet másért szeretem. Szerencsére közel vagyunk, és így sűrűn leruccanunk.
  Nem kóstoltunk meg a kajákat, mert hosszú sorok álltak mindenhol. Viszont ettünk többféle finom sajtot, sült kolbászt, rétest és nagyon finom fagyit.

  VálaszTörlés
 5. Niki!
  Ha odaköltözöl, akkor én fogok irigykedni!!:)

  VálaszTörlés
 6. Bianka!
  Köszönöm!! Majd megyek leselkedni hozzád, hogy ti merre jártatok. Szép időt kívánok nektek!!:)

  VálaszTörlés