2024. január 16., kedd

Megjelent a "Receptsarok 2023" melyben több receptem is megtalálható!

 


A Tudomány Kiadó az előző évekhez hasonlóan idén is kiadta a "RECEPTSAROK 2023" kiadványt.

A Receptsarok 2023-as kiadvány az előző évekhez hasonlóan idén is sok-sok remek receptet tartalmaz, így ha szeretnél a megjelent receptek között válogatni, egyet-egyet elkészíteni, nincs más dolgod, mint felkeresni a Tudomány Kiadó oldalát, és megrendelni, esetleg a kiadványt forgalmazó gyógyszertárban megvásárolni. A kiadványban megjelenő receptek dietetikus kontroll után, a tápértékek feltüntetésével jelentek meg.


A kiadvány az alábbi linkre kattintva rendelhető meg!👇

RECEPTSAROK 2023 

 

A kiadvány mottója:

"Ajánljuk kiadványunkat a diabéteszeseknek, a fogyni vágyóknak, illetve mindenkinek, aki egyszerűen csak egészségesen szeretne táplálkozni!" 

 

A "RECEPTSAROK 2023" mellett megrendelhető még a "CEOSZ RECEPTNAPTÁR 2024" is.

Amennyiben bárki szívesen megvásárolná a falinaptárat, nem kell mást tenni csak fel kell keresni a "Tudomány kiadó" oldalát, ahol meg tudja rendelni, akár több példányban is.

 

 A falinaptár az alábbi linkre kattintva rendelhető meg!👇

CEOSZ RECEPTNAPTÁR 2024 

 

Az előző évekhez hasonlóan idén is több receptem (pontosan 11 recept) jelent meg a kiadványban melyek az egészséges életmód jegyében készültek. Nagyon boldog vagyok, és igazán megtisztelő számomra ez a bizalom a szerkesztők részéről.

A kiadványban is szeretnék ötletet adni egy-egy egészséges ebéd, vagy éppen vacsora elkészítéséhez a bevált, és kipróbált receptjeimmel.

 

 Íme a Receptsarok 2023 kiadványban megjelent receptjeimről készült fotómontázs:

 


 



6 megjegyzés:

  1. Szívből gratulálok, hogy ismét megjelentek receptjeid, egyik gusztusosabb mint a másik, és persze egészségesek! 🌺

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Katikám, nagyon köszönöm a gratulációt!

      Törlés
  2. Gratulálok ehhez a nagyszerű eredményhez. Már láttam a fb-n, de mivel nem tudok hozzászólni telefonról, csak most tudom kifejezni az örömömet. Nagyszerű dolog, hogy ilyen sokszor szerepelsz. Addig is, amíg nem voltál cukros, és most is tudtál alkalmazkodni az új helyzethez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ani, nagyon köszönöm a gratulációt, és köszönöm hogy velem együtt örülsz. Boldog vagyok, mert évről-évre megjelennek a receptjeim a Receptsarokban, és most még inkább szeretnék ötletet adni a sorstársaimnak a sütéshez-főzéshez. (Nem tudom mi lehet az oka, de én is sokszor hiába próbálkozom Nálad, egyszerűen nem tudok hozzászólni.)

      Törlés
  3. Gratulálok hogy mások is értékelik munkádat! További sok sikert kívánok !

    VálaszTörlés