2011. december 4., vasárnap

Receptjeim a Laptopkonyha videó receptjei között!!

Még a nyáron "Receptfeltöltő versenyt" hirdetett meg a Laptopkonyha, melyre én is több receptemmel beneveztem. Nagy örömömre két receptemet kiválasztott a szakmai zsűri, és ezzel meghívást nyertem a stúdióban való elkészítésükre. Először igencsak zavarba voltam, az izgatottságom pedig csak még jobban fokozódott ahogy közeledni látszott a forgatásnak az ideje. Végül aztán Buza Sanyi a felhőtlen nyugalmával, nem utolsó sorban pedig a humorával, teljesen elfeledtette, hogy éppen kamarák előtt főzők. Telt-múlt az idő, és a napokban felkerült a videó a Laptokonyha videó receptjei közé. Ott bárki, bármikor megtekintheti. Nagyon boldog vagyok, és megint csak  szeretném megköszönni az egész stábnak a kedvességét, és segítségét.




Az első  recept a Kolumbiai krumplileves volt, melyet nagyon egyszerű elkészíteni, így kezdő háziasszonyoknak is bátran merem ajánlani, mert biztos sikerük lesz az elkészítésével.



A második recept egy sütés nélküli sajttorta, mely szintén nagyon egyszerűen összeállítható, és nem utolsó sorban nagyon finom.




Mindenkinek ajánlani tudom a többi remek receptet is. Én sokszor keresgélek, nézelődöm a Laptopkonyha remek receptjei, és videó receptjei között.

14 megjegyzés:

  1. Gratulálok ! Eddig nem nézegettem a laptopkonyhát, de igérem megnézlek hogy főzől a Sanyival !:-))

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok, Gizike, én is megnézlek! :)

    VálaszTörlés
  3. Gizi nagyon gratulálok, ezek bizony nagy pillanatok az ember életében! Megnéztem a videót és tetszett ahogy "kóstolgattad" Sanyit, na meg a receptek is tetszettek!!! :D"

    VálaszTörlés
  4. Szerintem teljesen laza voltál, és nagyon vidám! Bár tény, Sanyi nagyon ügyesen segít abban, hogy senki ne izguljon, ha vele főz a kamerák előtt!
    Remélem, lesz még alkalmunk!!! :-)
    Üdv,
    Balogh-Ficsor Szilvi

    VálaszTörlés
  5. Éva!
    Köszönöm, és csakis ajánlani tudom a Laptopkonyhát, mert nagyon sokoldalú honlap!!:)

    VálaszTörlés
  6. Barbi!
    Köszönöm!! Bizony nagyon örültem, hogy ekkora megtiszteltetés ért.Nem minden nap adatik meg, de szerencsére egyszer részese lehettem. Lehet kicsit visszafogottabbnak kellett volna lennem, nem tudom Sanyi mennyire díjazta.:)

    VálaszTörlés
  7. Petra!
    Nagyon köszönöm!!:)

    VálaszTörlés
  8. Kedves Szilvi!
    Nagyon köszönöm, és örülök hogy Te így láttad. Aggódtam, hogy lehet kicsit sok volt belőlem, de most talán megnyugtattál.
    Én is reménykedem, hátha még összefutunk, és együtt főzőcskézünk.:)
    Üdv.
    Gizi

    VálaszTörlés
  9. Visszajöttem beírni, hogy nagyon tetszett a felvétel, tündéri nyugalommal viselted a Sanyit, no meg a kamerát, jól láttam? mintha nem is izgultál volna :) és finomat is főztél!

    VálaszTörlés
  10. Vicuska!
    Nagyon köszönöm, hogy megnézted a videót. Lehet nem látszott, de azért az elején még izgultam, viszont ha főzésről van szó, teljesen megfeledkezem mindenről. Én igen jól elvoltam Sanyival, már csak az a kérdés, Ő is így gondja-e.:)

    VálaszTörlés