2023. március 23., csütörtök

Riport az "ERDÉLYI KONYHA" különszámában.

 


Az "ERDÉLYI KONYHA" szerkesztője F. Hajnalka keresett meg azzal az örömteli kéréssel, hogy riportot szeretne velem készíteni. Mivel ez igen nagy megtiszteltetés volt számomra, természetesen nagy örömmel mondtam a felkérésre igent. Hajnalka feltette a kérdéseit, én pedig megpróbáltam mindegyikre válaszolni, így aztán egy több oldalas cikk jelent meg rólam az "Évszakok Ízei-18." különszámban. A cikkben többek között olvasható hogy mi volt az első konyhai ténykedésem, miért is kapta a blog "Gizi-receptjei" nevet, mivel töltöm a szabadidőmet..... A bemutatkozás mellett azért több receptem is bemutatásra került, melynek szintén nagyon örülök. Persze még számtalan jobbnál-jobb receptet is találhatunk, ha fellapozzuk a kiadványt, melyet már online is meg lehet rendelni az alábbi weboldalon.👇

www.corvin-webbolt.ro


Nagyon köszönöm Hajnalkának a felkérést, és egyben köszönöm a rólam megírt remek cikket, melyet öröm volt végigolvasni.

Mindazok akik szeretnének sok-sok remek recepttel gazdagodni, és rólam többet megtudni, vásárolják, vagy rendeljék meg az "ERDÉLYI KONYHA" Évszakok Ízei-18. számát.


8 megjegyzés:

  1. Gratulálok ! Ezt az újságot itt nem lehet kapni boltban? Hajnalkának régen blogja is volt de gondolom az elfoglaltsága miatt ott már nem aktív!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Éva, nagyon köszönöm! Sajnos nem tudom megmondani hogy lehet-e itt nálunk is kapni. Még megvan a Hajnalka blogja, de jó régen tett fel új receptet, szerintem sincs rá elég ideje. Mi tudjuk hogy mennyi munkával jár a blogolás.

      Törlés
  2. Sok szeretettel gratulálok kedves Éva, hogy ez a megtiszteltetés ért!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Katikám nagyon szépen köszönöm! Meglepetésként ért a felkérés, de nagyon örültem neki. :)

      Törlés
  3. Nagyon menő vagy!!! Gratulálok! Biztos nagyon jó érzés!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsófi, nagyon köszönöm! Nagyon jó érzés és egyben megtiszteltetés volt számomra hogy riportot készített velem Hajnalka.

      Törlés
  4. Gratulálok. Nagy öröm és megtiszteltetés. Esetleg elárulnád, hogy miért Gizi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ani, nagyon köszönöm! A férjem nevezett el Gizinek, így amikor elindult a blog úgy gondoltam legyen "Gizi-receptjei". Persze azóta már több gondom is volt a két különböző név miatt. :)

      Törlés