2018. február 27., kedd

Gizi-receptjei rovat a "Küldd el A Recepted" márciusi számában.




Megjelent a "Küldd el A RECEPTED!" 2018. márciusi lapszáma, melyben most is megtalálható a Gizi-Receptjei rovat. A receptújságban kizárólag olyan recepteket osztottam meg melyek egyszerűen, és gyorsan elkészíthetőek. Amennyiben kedvet kaptál a receptek elkészítéséhez, akkor nincs más dolgod, mint felkeresni a legközelebbi postát, esetleg egy hírlapárust, és megvásárolni a legfrissebb márciusi lapszámot.










 





4 megjegyzés:

  1. Kedves Gizike, nem tudtam hogy lehet kommentálni mostanában a blogokon, mivel alig látok kommenteket a régi kollegáimnál! Közel 2 évi szünet után, nem is tudtam hogyan jöhetnék vissza, annyi sok változások lettek. A Blogger már nem is adta a lehetőséget hogy követhessenek, mivel hogy a Google+ ami számit mostanában.

    Be szoktam kukucskálni hozzád és csodálkozni a sok különleges és fantasztikus finom receptjeidet megnézni. Gratulálok hogy megjellenek a receptjeid ebben a lapban, hiszen olyan gyönyörüen el van készitve a Krumpli levesed, a Kolbászos Tojás Pörkölt, és az a gyönyörü felforditott Narancs Tortád! Rá kattintottam, de nem jönnek be a receptek, ki szeretném próbálni a levest, és a tortát. Nálunk nem található finom kolbász itt Floridában, majd a tavasszal megyek Clevelandban és onnan hozok finom házi füstölt kolbászt! Puszillak, és ujra Gratulálok neked...jó egészséget kivánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Elizabeth, nagyon örülök hogy újra itt vagy, és nagyon köszönöm hogy benéztél hozzám. Én is néha benézek hozzád, és volt amikor írtam is kommentet a bejegyzésednél, de valami oknál fogva, sajnos nem jelent meg. Nekem is felajánlotta a blogger a Google+-t, de eddig kihagytam, mert nem szeretem a változtatásokat, de gondolom Te sem.

      Mostanában én is sokkal ritkábban teszek fel receptet, kicsit belefáradtam az eltelt 9 év alatt, és ráadásul nagy munkába vagyunk, teljesen felújítjuk a házat kívül és belül egyaránt, így nagyon sok a munka...

      Drága Elizabeth, már be is tettem a receptekhez tartozó linket, így már el tudod olvasni a recepteket. A leves egyszerű és finom, a torta pedig gluténmentes és persze az is finom volt.

      Jó egészséget kívánok drága Elisabeth, és nagyon örülök hogy írtál. Puszillak, és vigyázz magadra.

      Törlés
  2. Drága Gizike, nagyon megörvendtem amikor láttam a kommentedet a blogomon, és vissza is lapoztam a te blogodra. Mivel hogy ujra meg kellett ujitani a Blogger meg a Google+ egybe füzést, sok komplikáció is történt. Az unoka lányom Gabriella nagyon jól ért a technikai dolgokhoz, és muszáj volt a ...backup...a vissza menést a régiröl hogy ne veszitsem el a postokat, csak a régi blog vissza menésröl is tudtalak ujra követni de most már a Google+ ami számit ezek szerint Nem is csodálkozom hogy nem jelent meg a kommented mivel hogy a változásban volt a blog. Igazad van, nem szeretem én sem a változást és nem szivesen csatlakozok de próbálok! A receptjeidet mindig is nagyon szerettem és egyet értek veled sok munka. Gratulálok a ház ujitásrol, az borzasztó nagy munka, de sok év után kivánja, és szép lesz amikor el készül! Puszillak és ujra vissza jövök látogatni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Elisabeth, nagyon köszönöm hogy újra benéztél hozzám. Én sem értek a technikai dolgokhoz így hiába ajánlja a Google+-t nem merek hozzáfogni, meg ameddig működik a régi rendszerrel, nem is szeretnék változtatni. A lakásfelújítással szépen haladunk, és csakis az vigasztal, hogy nagyon szép, és modern lesz minden. A főzésre és a blogra most nagyon kevés idő jut, de majd bepótolom.... Puszillak drága Elisabeth, és vigyázz magadra.

      Törlés