A CEOSZ 2022-ben is meghirdette „A hagyományos magyar konyhába illeszkedő főétel” kategóriában a receptversenyét, melyre én is beneveztem a receptemmel.... A „Túrónudli vörösboros szilvaraguval” amely a zsűri döntése alapján a 12 legjobb közé jutott, így megjelent a 2023-as falinaptárában. Nagyon boldog vagyok, és igen megtisztelő ez számomra. Az örömömet pedig még az is fokozta, hogy a naptár borítójára a receptemről készült fotó kerülhetett fel.
A tizenkét recept egy-egy hónapot jelöl, és ad ötletet pontos receptleírással, és szép fotóval ellátva a háziasszonyoknak a finomabbnál, finomabb, és egészséges ételek elkészítéséhez. Ezzel is bizonyítva hogy lehet egészséges is az, ami finom!
Az én receptem pl. "November" hónapnál található!
Amennyiben bárki szívesen megvásárolná a falinaptárat, nem kell mást tenni csak fel kell keresni a "Tudomány kiadó" oldalát, ahol meg tudja rendelni, akár több példányban is.
A megrendeléshez kattints az alábbi linkre!👇
A "CEOSZ Ízműves Élménykonyha" pedig lehetőséget biztosít arra, hogy egy Főzőtanfolyam keretében bárki elsajátíthatja hogyan lehet úgy elkészíteni kedvenc receptjeit, hogy azok
- valóban egészségesek – vagyis kevesebb kalóriát és szénhidrátot tartalmazzanak,
- mégis ízletesek – vagyis az új módszerekkel is megőrizzék a régi ízeket,
- és mindemellett még gusztusosak is legyenek – vagyis látványukban is ellenállhatatlanok.
A Főzőtanfolyamra az alábbi linkre kattintva lehet jelentkezni!👇