A sültek mellé szeretek számunkra új köreteket tálalni, így amikor megláttam ezt a receptet a Tv-Paprika egyik adásában, rögtön el is döntöttem hogy elkészítem. Nem is várakoztam vele sokáig, és jó döntésnek bizonyult, mert az elkészítése egyszerű, csak összekeverjük a fűszerekkel, majd irány a sütő.... az elkészült krumpli pedig nagyon finom. Persze azért a recepten egy kicsit változtattam, mert az eredeti receptben citromos vízzel készült, melyet én fehérborra cseréltem.... természetesen, ha nem szeretnénk bort használni, akkor vízzel, és citromlével is felönthetjük sütés előtt a krumplit. Fűszerezni pedig fűszerezhetjük oregánóval (nálunk ez a kedvenc) majorannával, vagy éppen bazsalikommal is. A tejben-vajban sütött csirkecomb mellé (receptje erre a linkre kattintva található) pedig remekül illett a fűszeres sült krumpli.
Áááááá, vittem! Imádok borral főzni :-)))
VálaszTörlésViki!
VálaszTörlésÉn is, még a sülthúsokat is borban párolom!!!
"Szeretek borral főzni.
VálaszTörlésNéha az ételbe is teszek...":)
Szia, uj vagyok sutes-fozesben, es nagyon megtetszett ez a koret. A gond az, hogy nem tudom mennyire lenne jo a pirosra sult nyulhus melle.Nem lenne tul " sultszagu" az egesz? inkabb maradjak parolt zoldsegnel?esetleg egy otlet savanyusaghoz? :-\ elore is koszonom
VálaszTörlésÁ.B.!
VálaszTörlésÉn is szívesen használom a bort a főzéshez!!:)
Virág!
VálaszTörlésSajnálom hogy csak most vettem észre a kérdésed. Szerintem nagyon jól illene a nyúlhoz is ez a krumpli, nyugodtan próbáld ki. Savanyúságnak fejes salátát, vagy uborkasalátát tudnék ajánlani.