2013. november 22., péntek

Látogatás a Csokoládé Múzeumban.



 Még augusztus elején receptpályázatot írt ki a Rózskunyhó Alkotóműhely "Szirmot fazékba, bimbót serpenyőbe" címmel. Olyan recepteket vártak amelyekben ízesítőként, alapanyagként, vagy éppen díszítésként, hazánkban honos ehető virág jelenik meg. Mivel már több süteményt is készítettem bodzavirággal, és levendulával, így én is beneveztem néhány recepttel. A zsűri október utolsó hetében meghozta a döntését, melyet izgatottan vártam. Az izgatottságom aztán nagy örömben ért véget, mivel Farkas Elemér a Csokoládé Múzeum tulajdonosának elnyerte a tetszését a "Rebarbarás-almás-bodzavirágos csiga" receptem, és megajándékozott egy két személyre szóló belépővel a múzeumba. Ezúton is szeretném megköszönni Elemérnek ezt a csodás ajándékot!!!! Időpont egyeztetés után pedig a hét elején el is látogattunk, és részt vettünk a Praliné túrán. Az előadás nagyon színvonalas volt, így megismerkedhettünk elejétől a végéig a csokoládé keletkezésének a történetével. Mindenki csakis ajánlani tudom, hogy látogasson el a Csokoládém Múzeumba, és vegyen részt a kóstolással, és saját csokoládékészítéssel egybekötött túrán.

Most pedig szavak helyett jöjjön néhány kedvcsináló fotó a múzeum látogatáshoz.























3 megjegyzés:

  1. De jó, gratulálok, szuper élmény lehetett :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok, nagyon szép nyereményt kaptál:))
    Gyönyörűek a képek és a sütid is nagyon guszta:)

    VálaszTörlés