Tejszínes-zöldborsós lazac.
A napokban a NoSalty kedves meghívásnak köszönhetően, mint vendégblogger, megjelent egy receptem, egy rövidke cikk kíséretében a "Gasztroblogger" rovatban.
Örömmel tettem eleget a felkérésnek, melyet ezúton is szeretnék megköszönni a szerkesztőknek.
Mivel elég sokat hallani mostanában arról, hogy milyen kevés halat fogyasztunk mi magyarok, így én egy Tejszínes-zöldborsós lazacot készítettem melynek receptjét csakis a NoSalty-n olvashatjátok el. A cikk, és a recept a NoSalty.hu Gasztroblogger rovatában megtalálható.
Gratulálok:)
VálaszTörlésGizike drága! Örvendek hogy vendég blogger lettél...át is fogok nézni. Örvendek hogy nálatok is bejött ez a divat. Nálam még nem hiszem hogy volt egy vendég blogger, de én már voltam egy-pár más bloggernél!
VálaszTörlésPuszillak
Vissza jöttem...Gratulálok, igazán büszke vagyok, hogy nem is csak egy egyszerü blognál lettél vendég, hanem egy gasztró Weboldalnál...ez valami fantasztikus eredmény. Guszta és finom a lazac recepted, és persze a fotók is szenzációsak, mint mindig! Puszillak
VálaszTörlésGratulálok,hogy csináltad ? Felkértek rá?
VálaszTörlésKöszönöm Zsuzsa! Igen, felkértek rá. Levélben kerestek meg, és én boldogan mondtam igent. :)
Törlés