A mai rekkenő melegnek köszönhetően a sütés szóba sem jöhetett, így egy igen egyszerű epres túrókrémet készítettem délutáni nassolni valónak. A Lidl-ben kapható vödrös túrót ízesítettem és eperrel kevertem össze. Jól lehűtve kanalazgattuk a hűs teraszon, várva a lehűlést, amely még igencsak várat magára. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy kis frissítő desszertre vágyik. Az sem mellékes, hogy pillanatok alatt elkészíthető.
Hozzávalók:
50 dkg eper
1 vödrös túró
porcukor
1 cs vaníliás cukor
reszelt citromhéj
1 vödrös túró
porcukor
1 cs vaníliás cukor
reszelt citromhéj
Az epret botmixerrel pépesíteni. A túrót ízlés szerinti mennyiségű cukorral, a vaníliás cukorral és a reszelt citromhéjjal jól kikeverni, majd összekeverni a pépesített eperrel.
Fagylaltos kelyhekbe kanalazni és a hűtőben kellően lehűteni.
Fagylaltos kelyhekbe kanalazni és a hűtőben kellően lehűteni.
Remélem maradt egy pohár...elküldhetnéd! Nagyon guszta!
VálaszTörlésÉn is kérnék! pont jó lenne reggelire.
VálaszTörlésIstenien néz ki és hasonló lehet az íze is
VálaszTörlésAndi!
VálaszTörlésPersze hogy maradt, már küldöm is neked!!!:)
Jucy!
VálaszTörlésA reggeliről már lekéstem vele, de vacsira küldök neked is!!:))
Bianka!
VálaszTörlésNagyon finom!!!!! Napok óta ez a vacsoránk.:))
Na...1-2 napig nem vagyok és milyen gyönyörűségekkel árasztod el a blogot :D
VálaszTörlésMeg tudnám enni ezt a pohárkányi finomságot :D
Araniel!
VálaszTörlésKöszönöm!! Nagyon egyszerű, ám igen finom volt!! Apa nem győzte kanalazni.:))
Gizi néni, Köszönöm a tippet, most meg is csinálom! :-)))
VálaszTörlésSzép délutánt, Dori