Végre talán már sikerül a nyaralás miatt elmaradt teendőimnek a végére érni, és több időm jut a főzésre is. Már szinte elvonási tüneteim vannak, na de most gyorsan pótolni fogom. Ma egy igen gyors, de annál finomabb ebédet készítettem. Előnye hogy hamar elkészül, és a saját termésű paradicsomtól lett csak igazán finom.
szeletelt karaj
paradicsom
sajt
ételízesítő
só
szerecsendió
majoránna
bazsalikom
margarin
fehér bor
paradicsom
sajt
ételízesítő
só
szerecsendió
majoránna
bazsalikom
margarin
fehér bor
A hús szeleteket ízlés szerint befűszerezni, majd a margarinnal jól kikent tepsibe tenni egymásmellé. Minden szelet hús tetejére ráhelyezni egy vastagabb szelet paradicsomot. Ezután önteni alá egy kevés fehér bort, majd lefóliázni és előmelegített sütőben kb. 1 óra alatt készre párolni. Ha már megpárolódott, a fóliát levenni róla, és jól megszórni reszelt sajttal. Aztán visszatenni a sütőbe, és szép pirosra sütni.
Ez is fincsi lehet, de eddig a családnak a karfiolos hús jött be nagyon, még a vedégünk is elkérte a receptjét.
VálaszTörlésÜdv: Arany
Szia Arany!
VálaszTörlésÖrülök hogy benéztél hozzám!!!