tag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post6891942345842898285..comments2024-03-28T06:56:38.910+01:00Comments on Gizi-receptjei: Hétvégi receptajánló!!! Rakott-kelkáposzta.Gizihttp://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-36936893089514514842013-12-25T14:35:43.398+01:002013-12-25T14:35:43.398+01:00Ez aztán egy gazdag rakott kelkáposzta, nagyon jól...Ez aztán egy gazdag rakott kelkáposzta, nagyon jól hangzik!!! Már attól hogy végigolvastam, rögtön éhes is lettem. Köszönöm az ötletet, legközelebb én is felturbózva készítem majd el.Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-29240063927356362632013-12-24T08:59:21.213+01:002013-12-24T08:59:21.213+01:00én a darált hús tetejére vékonynyra ( már amenyir...én a darált hús tetejére vékonynyra ( már amenyire lehet ) szeletelt mocarellát is szoktam tenni és a tetején a tejfölbe reszelt trapistátkeverek. n´ha ha van ugyancsak a rizs alá pármai sonkát ezzel aztán az örületbe tudom kergetni az anyósomat ha semmi más már ez is kész nyereményanzsuhazhttps://www.blogger.com/profile/06497879210512791268noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-43423776851122568852011-10-02T21:09:00.742+02:002011-10-02T21:09:00.742+02:00Kedves Éva!
Elnézésedet kérem, hogy csak most vála...Kedves Éva!<br />Elnézésedet kérem, hogy csak most válaszolok, de sajnos az új hozzászólásról nem kapok értesítést.<br /><br />A 1-1,5 kg kelhez, én egy csomag előfőzött rizst főzök meg (12 dk). kb. 50 dk darált húst pörköltes alapon megfőzöm, úgy hogy mire elkészül, szinte ne maradjon alatt szaft.(kevés vizet teszek csak alá 2-3 dl). Tejfölt viszont legalább 2 nagy tejfölös tobozzal ráteszek. <br /><br />Egyáltalán nem mosolyoglak ki, volt hogy én is túl száraznak, vagy éppen túl szaftosnak találtam. Persze sok függ pl a tejföltől is, mert van hogy nagyon vizes. <br /><br />Reménykedem, hogy még visszanézel ide, és megtalálod a válaszomat.<br /><br />Üdv. GiziGizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-77767536115244210602011-08-28T01:23:37.937+02:002011-08-28T01:23:37.937+02:00Szia Gizi!
A kelkáposzta szenzációsan néz ki! Imád...Szia Gizi!<br />A kelkáposzta szenzációsan néz ki! Imádom, de nem készítem szívesen az arányokkal mindig gondom van, néha nem elég szaftos, máskor sok vagy éppen kevés a hús vagy a rizs...<br />Tudnál nekem egy pontosabb receptet adni az arányok miatt, pl.1 kg kelhez mennyi rizs nyers állapotban, és mennyi darálthús. No meg pl., te pörköltalappal vagy csak hagymás pirítással csináltad a húst, és mennyi tejfölt használsz? Egy egyszerü recepthez rengeteg kérdés :),naja, a baj az, hogy mindig csak a végén derül ki, hogy megint nem lett tökéletes...<br />Nyugodtan kimosolyoghatsz :) én is nevetek magamon, hogy ezt az ételt mai napig nem tudom igazán finoman elkészíteni. Kérlek segíts nekem, ha van egy kis idöd. Elöre is köszönöm!<br />EvaEvahttps://www.blogger.com/profile/18291397062874931370noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-9914510745928643612010-11-01T18:24:44.533+01:002010-11-01T18:24:44.533+01:00Araniel!
Köszönöm!! Egyszerű az elkészítése és én ...Araniel!<br />Köszönöm!! Egyszerű az elkészítése és én is imádom.:)Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-69338243446206391142010-11-01T14:13:10.606+01:002010-11-01T14:13:10.606+01:00Hú, imádom. Mindig rendeltem ilyet ebédre, ha volt...Hú, imádom. Mindig rendeltem ilyet ebédre, ha volt az étlapon. A te recepted meg fantasztikus, ki fogom próbálni :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-72094445488611310272010-10-31T16:46:49.519+01:002010-10-31T16:46:49.519+01:00Bianka!
Szívesen küldtem volna, ha ezt tudom.:))Bianka!<br />Szívesen küldtem volna, ha ezt tudom.:))Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-70315223038638644732010-10-31T09:39:29.333+01:002010-10-31T09:39:29.333+01:00Juj de rég ettem, nagyon finomJuj de rég ettem, nagyon finomBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-35711570905023735722010-10-30T22:34:23.494+02:002010-10-30T22:34:23.494+02:00Nelli!
Nekem is!!!:))Most valahogy különösen finom...Nelli!<br />Nekem is!!!:))Most valahogy különösen finom lett.Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-74270326992127242452010-10-30T22:33:34.995+02:002010-10-30T22:33:34.995+02:00Szia Kriszta!
Köszönöm a meghívást, már megyek is ...Szia Kriszta!<br />Köszönöm a meghívást, már megyek is és nézem. Biztosan hús nélkül is finom, én nem mindig ragaszkodom a húshoz, de tudod a férfiaknak hús nélkül......Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-27843316146959140882010-10-30T19:57:41.240+02:002010-10-30T19:57:41.240+02:00Nagyon szeretem, az egyik kedvenc ételem.Nagyon szeretem, az egyik kedvenc ételem.Nellihttps://www.blogger.com/profile/02494869375382787063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-14606301566036683902010-10-30T17:58:29.197+02:002010-10-30T17:58:29.197+02:00Szia!
Én is rakott kelt készítettem,csak hús nélkü...Szia!<br />Én is rakott kelt készítettem,csak hús nélkül,és isteni lett!Nézd meg a blogomon!www.krisztakonyhja.blogspot.com A tiéd is biztos fincsi lehet!:-)Kriszta https://www.blogger.com/profile/13955728455207012980noreply@blogger.com