tag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post6394409832313864480..comments2024-03-28T06:56:38.910+01:00Comments on Gizi-receptjei: Húsvéti receptajánló!!! Édes és sós kalácsok.Gizihttp://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-72985051390930388752016-03-22T10:47:52.712+01:002016-03-22T10:47:52.712+01:00Nem kell mumusnak tartani, meglátod egy-két sütés ...Nem kell mumusnak tartani, meglátod egy-két sütés után a kedvenc tésztád lesz a kelt is. A Hokkaido tésztája nagyon jó, akár fonott kalács is készülhet belőle. Én pl. a hétvégén azzal a tésztával csináltam a medvehagymás csíkos kalácsot. Pl. a csíkos kalácsok is nagyon egyszerűek, mert csak egyformára kell kinyújtani a tésztát, majd feltekerni mint a bejglit. Kíváncsian várom, hogy melyik kalács mellett döntesz. :)Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-64437292281264504782016-03-22T08:35:48.169+01:002016-03-22T08:35:48.169+01:00A Hokkaidot én is néztem, nagyon csábító :) Igazáb...A Hokkaidot én is néztem, nagyon csábító :) Igazából a kelt tészták a mumusaim :) köszi a tippet!tejszínhabhttps://www.blogger.com/profile/16855439261965797950noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-80612764678531538552016-03-21T15:44:46.311+01:002016-03-21T15:44:46.311+01:00Nagyon köszönöm!!! Nekem mindegyik az első próbálk...Nagyon köszönöm!!! Nekem mindegyik az első próbálkozásom volt, és mint kétbalkezes ilyenre sikerült. Neked szerintem meg sem kottyan az elkészítésük, amilyen csodás tortákat sütsz. Pl. a Hokkaido kalács és csíkos kalács is nagyon egyszerű,vagy a csigatorta....de szerintem bármelyiknek bátran nekifoghatsz. :)Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-24551741659971295562016-03-21T11:55:33.236+01:002016-03-21T11:55:33.236+01:00Egytől-egyig csodásak! Kezdőknek (mint én :)) mely...Egytől-egyig csodásak! Kezdőknek (mint én :)) melyiket ajánlanád elkészíteni?tejszínhabhttps://www.blogger.com/profile/16855439261965797950noreply@blogger.com