2010. november 17., szerda

Csomagot kaptam!!!!


NYERTEM!!!! NYERTEM!!!! Nyertem!!!! Párhéttel ezelőtt részt vettem a Facebook Floriol Wellness ajándékcsomag sorsolásán, ahol két szerencsést sorsoltak ki. Nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam, hogy én vagyok az egyik szerencsés nyertes. Nagyon-nagyon boldog voltam!!!!:)) Aztán annak rendje és módja szerint felvették velem a kapcsolatot, és tegnap délután megérkezett a várva várt ajándékcsomag. Igaz tudtam, hogy mit is rejt magába, mégis izgatottan bontottam ki.(még soha nem nyertem, és kaptam ajándékcsomagot senkitől) Hamarosan elém tárult ez a csodás látvány, az aranyló Floriol olajakat tartalmazó üvegek, egy Kiskegyed Fitt előfizetés egy évre, és egy egyórás olajos masszázs.
Eddig is volt, hogy vásároltam Floriol olajat a főzéshez, de mostantól biztosan rendszeresen jelen lesz a konyhámba. A mai ebéd, természetesen már az ajándékba kapott olívával készül.
Mindenkit csak arra tudok biztatni, hogy látogasson el a Facebook Floriol Testőr oldalára, mert hamarosan újra sorsolás következik, és kitudja lehet éppen neked kedvez a szerencse.

NAGYON KÖSZÖNÖM A FLORIOL TESTŐR CSAPATÁNAK AZ AJÁNDÉKOT!!!!



15 megjegyzés:

  1. Kedves Gizi!Gratulálok Neked!Tudom milyen jó érzés!Én Biankánál nyertem a minap!:-)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok én is a nyereményhez! Ilyenkor az ember elhiszi, hogy halandók is vannak a nyertesek között, nemcsak előre lezsírozva, ismerősök.

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok!
    Ugye milyen szupi érzés? ^_^

    VálaszTörlés
  4. Lekvároskukta!
    köszönöm!!:)

    VálaszTörlés
  5. Nelli!
    Köszönöm!! Én is gratulálok neked a nyereményedhez, láttam te voltál Biankánál a szerencsés.

    VálaszTörlés
  6. Tatin!
    Köszönöm!!! Tudod eddig én sem nagyon hittem az ilyenbe, már csak azért sem, mert tavaly éppen ilyen tájban a "Mindmegette" csapata felajánlót nekem egy ajándékcsomagot a beküldött receptjeimért cserébe. Na azóta sem ért ide!!!:(( Hónapokig vártam, és nagyon megviselt a dolog. Ezért most nem is mertem róla szólni addig, még a kezembe nem tartottam a csomagot. Most az örömöm határtalan.:)

    VálaszTörlés
  7. Araniel!
    Köszönöm, és nagyon szupi érzés, most boldog vagyok.:)

    VálaszTörlés
  8. Gizi,szívből gratulálok! :))

    VálaszTörlés
  9. Szemirámisz!
    Nagyon köszönöm!!:)

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok Gizikém, gratulálok!

    VálaszTörlés