tag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post7767318424602782615..comments2024-03-28T06:56:38.910+01:00Comments on Gizi-receptjei: Borhabkrém aszalt áfonyával.Gizihttp://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-4806295628792730902018-01-11T17:37:00.381+01:002018-01-11T17:37:00.381+01:00:) nálunk is nagy kedvenc, de eddig én mindig édes...:) nálunk is nagy kedvenc, de eddig én mindig édes fehérborral csináltam. Legközelebb veszek egy üveg muskotályos bort, és azzal készül majd. Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-41014548229182595602018-01-06T17:33:41.001+01:002018-01-06T17:33:41.001+01:00Imádom a zabaglione-t! :) A legjobban muskotályos ...Imádom a zabaglione-t! :) A legjobban muskotályos borral szeretem. Az olasz desszertek olyan egyszerűek, könnyűek. Sokszor csinálok, mert kettőnknek is lehet, ami kevés desszertről mondható el (mármint hogy kis adagban is készíthető.)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.com