tag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post5946277110402132672..comments2024-03-28T06:56:38.910+01:00Comments on Gizi-receptjei: Töltött cukkini virág tempura tésztában, remulád mártással.Gizihttp://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-85266076263933819002012-07-18T20:46:44.406+02:002012-07-18T20:46:44.406+02:00Elisabeth köszönöm, hogy belinkelted ezt a blogot....Elisabeth köszönöm, hogy belinkelted ezt a blogot. Megnéztem, és csodálatos ahogyan készíti, na meg a látványa az elkészült virágnak. Én mielőtt a tésztába mártottam volna a virágokat, még lisztbe is megforgattam, és sajnos ez volt a hiba. Mivel a lisztezést minden virágnál megcsináltam, így már nem tudtam mit tenni, persze hogy ragadt rá a tészta. Remélem még tudok leszedni virágokat, és újrapróbálkozom.:)Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-92175300690163473522012-07-18T20:42:31.124+02:002012-07-18T20:42:31.124+02:00Mindenkinek köszönöm a hozzászólást!!
Tavaly látta...Mindenkinek köszönöm a hozzászólást!!<br />Tavaly láttam a töltött cukkinivirágot valamelyik újságban (már nem emlékszem, hogy hol) akkor viszont nagyon kevés volt a virág, így sajnáltam feláldozni, de most sikerült és nem bántam meg. A virág ízét én nem éreztem külön ki. Inkább a töltelék és a tészta íze érződött. A mártás viszont nagyon finom volt, akár sült húsok mellé is kitűnő.Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-40911009286364217832012-07-17T15:20:51.135+02:002012-07-17T15:20:51.135+02:00Gizike, én teljesen el látom ügyességedet minden f...Gizike, én teljesen el látom ügyességedet minden féle ujdonságokkal...ez a töltött zukkini virág bimbó nagyon kényes, és sajnos nálunk itt nehezen jutunk hozzá, csak is az organikus piacban kapható, és nagyon drága, még hozzá. A mult nyáron talán egy két bimbót találtam a lányom kertjében, nem is volt érdemes babrálni vele.<br /><br />A recepted isteni finom a töltéssel, csak egy amire kell hogy ügyelni, le kell rázni az excess, vagyis az extra tempurát, hogy fel mutatkozzon a virág kinézzete. Nekem nincs saját fotóm, de nézd meg kérlek ezen a blogon hogy van készitve. Ez a titka...a virágnak mutatnia szükséges! Remélem nem sértettelek meg ezzel. A remulád mártást imádom, és azt is nagyon gusztán készitetted!<br /><br />http://allthingsnice.typepad.com/tastebuddies/2008/08/test-test.html/Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/06067009428999484965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-26345622315471509612012-07-17T09:40:34.063+02:002012-07-17T09:40:34.063+02:00Én sem ettem még...Mivel sajnos nincs konyhakertem...Én sem ettem még...Mivel sajnos nincs konyhakertem, mostanában nem is fogok, hacsak valamelyik ismerősömhöz be nem térek virágokért. Minden esetre nagyon érdekes és izgalmas recept!Blogkonyhahttps://www.blogger.com/profile/18112210018042509346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-28968523692124630142012-07-17T08:35:39.601+02:002012-07-17T08:35:39.601+02:00Remek ötlet! Odavagyok a japán konyháért, de mindi...Remek ötlet! Odavagyok a japán konyháért, de mindig halogatom a kipróbálást, mert olyan bonyolult az összes ételük (na meg az extra hozzávalók is drágák). De ez a tempura olyan jól néz ki, hogy bevállalnám! :)tejszínhabhttps://www.blogger.com/profile/16855439261965797950noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-78107712811148626662012-07-16T22:41:14.135+02:002012-07-16T22:41:14.135+02:00Valami mennyei lehet, minden összetevőjét szeretem...Valami mennyei lehet, minden összetevőjét szeretem, bár cukkinivirágot még nem ettem, szívesen megkóstolnám!Erikahttps://www.blogger.com/profile/13792739446713174206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-29128209566458412982012-07-16T22:28:35.380+02:002012-07-16T22:28:35.380+02:00Nagyon finom lehet, bevállalnám, kiváncsi vagyok a...Nagyon finom lehet, bevállalnám, kiváncsi vagyok az ízére :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02497036648818753895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-17525092212694292962012-07-16T21:50:49.225+02:002012-07-16T21:50:49.225+02:00Az előbb az egyik blogon a botanikai ismereteimmel...Az előbb az egyik blogon a botanikai ismereteimmel volt baj, most a gasztronómiaival. Fogalmam se volt, mi az a tempura tészta és a remulád mártás, a cukkinit értettem:)Az alapanyagokból úgy látom szeretném:)krinszhttps://www.blogger.com/profile/02997422906447277557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-72083264262925737772012-07-16T19:48:34.095+02:002012-07-16T19:48:34.095+02:00Most megennék vacsorára egy csokorral,így betöltve...Most megennék vacsorára egy csokorral,így betöltve különösen finom lehetett!!!Jucihttps://www.blogger.com/profile/17983849155870498361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-88056094207537068962012-07-16T16:37:02.345+02:002012-07-16T16:37:02.345+02:00Ez aztán extra, én nem biztos, hogy meg tudnám enn...Ez aztán extra, én nem biztos, hogy meg tudnám enni, de nagyon ötletes!Seffer Lillahttps://www.blogger.com/profile/07804538764486916866noreply@blogger.com