tag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post2952625254799529929..comments2024-03-18T18:46:26.818+01:00Comments on Gizi-receptjei: Hétvégi receptajánló!!! Lassan sült sertés hasaalja sütőtökös krumplipürével.Gizihttp://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-4270930318925147552013-02-05T17:13:04.223+01:002013-02-05T17:13:04.223+01:00Először egy órán át lefóliázva pároltam, így már m...Először egy órán át lefóliázva pároltam, így már majdnem teljesen puha lett. Azután pedig légkeveréses sütőben sütöttem 90-100 fokon. Így puha lett és még szépen át is sült. Az 50-60 fok az szerintem nagyon kevés lenne, az csak éppen melegen tartaná, de megsülni biztosan nem sülne át rendesen. Tegyél még egy próbát.Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-38230080424105491072013-02-05T17:08:37.807+01:002013-02-05T17:08:37.807+01:00Kriszti szerintem egyszer meg kellene próbálnod ez...Kriszti szerintem egyszer meg kellene próbálnod ezt a fajta húst. Szinte alig van közötte zsírréteg, és attól csak szaftos lesz. A tokaszalonna sokkal zsírosabb, azt meg én nem szeretem. :)Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-65271266815225949932013-02-04T05:45:39.602+01:002013-02-04T05:45:39.602+01:00De mégi! Az alacsony hőfok mit jelent? Kb.50-60 fo...De mégi! Az alacsony hőfok mit jelent? Kb.50-60 fokot ? Csak azért kérdezem, mert legutóbb az egyben sült tarja kemény maradt....A pürét én is kipróbálom, jól hangzik !annalízhttps://www.blogger.com/profile/17191461329332756761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-40829274812713736772013-02-03T12:40:06.521+01:002013-02-03T12:40:06.521+01:00Sosem vettem még ilyen husit. Sajnos a zsírosat it...Sosem vettem még ilyen husit. Sajnos a zsírosat itthon nem eszik meg. Csak főve, toka szalonnának. A pürére viszont nagyon bólogatnának. Amúgy nagyon guszta!Blogkonyhahttps://www.blogger.com/profile/18112210018042509346noreply@blogger.com