tag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post2911601237758481317..comments2024-03-28T06:56:38.910+01:00Comments on Gizi-receptjei: Házi sajtos pulykamell sonka.Gizihttp://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-61154320643076438832016-04-13T15:23:12.421+02:002016-04-13T15:23:12.421+02:00Szívesen megválaszolom a kérdésed, az "mk&quo...Szívesen megválaszolom a kérdésed, az "mk" az mokkáskanál. A legkisebb kanál, mellyel a kávét keverjük.Van aki kk-kávéskanálnak, és vannak mint pl. én is mk-mokkáskanálnak írjuk. (elolvasva egy receptet, a merőkanálnyi hozzávaló talán kissé sok lenne :) )Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-28716235658791026302016-04-12T07:45:08.319+02:002016-04-12T07:45:08.319+02:00Már másutt is olvastam, akkor sem jöttem rá, most ...Már másutt is olvastam, akkor sem jöttem rá, most megkérdezem: mi az az "mk"? A tk-ról tudom, teáskanál. A kk, az kávéskanál, az ek meg evőkanál...de nem hiszem, hogy az mk az merőkanál lenne :)Rhondahttps://www.blogger.com/profile/13504276153560074755noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-4009090540686041082016-04-03T14:54:44.255+02:002016-04-03T14:54:44.255+02:00Rosita Muchas gracias! abrazos y abrazos Rosita Muchas gracias! abrazos y abrazos Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-40953634713928184272016-04-02T16:18:56.876+02:002016-04-02T16:18:56.876+02:00un queso casero impresionante y saludable me gusta...un queso casero impresionante y saludable me gusta mucho Gizi,abrazosRosita Vargashttps://www.blogger.com/profile/00517797117525636948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-28479862600258977192016-04-01T19:21:19.562+02:002016-04-01T19:21:19.562+02:00Kedves Vali! Köszönöm a tanácsodat, mindenképpen m...Kedves Vali! Köszönöm a tanácsodat, mindenképpen megfogadom, és kifogom próbálni úgy is. Én most készítettem először, a neten látottak alapján. Így is nagyon finom volt, főleg a boltihoz képest.<br /><br />Még egyszer köszönöm! Üdv. GiziGizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-8732083614953629942016-03-31T20:09:19.740+02:002016-03-31T20:09:19.740+02:00a felvágottakat nem sütőben szoktuk csinálni... eg...a felvágottakat nem sütőben szoktuk csinálni... egyszer próbáld meg egy fazékban 80 fokon abálni ... akkor igazi olyan jellegűt fogsz kapni mint a bolti... és hajszálvékonyan lehet majd szeletelni... monjuk én présben csinálom... ez is jó csak a 130 fok szerintem sok neki... 80 fokon abáljuk 2 órán át... de ez csak az én véleményem... egyszer majd ha van kedved próbáld ki így.. meglátod más jelleget fogsz kapni... üdv ValiBoros Valériahttps://www.blogger.com/profile/14077967826092128933noreply@blogger.com