tag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post2188281851030151889..comments2024-03-29T15:51:40.645+01:00Comments on Gizi-receptjei: Füstölt pulykapárizsi rántvaGizihttp://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-13002639478641315902009-09-18T20:14:06.612+02:002009-09-18T20:14:06.612+02:00Yasmine!
Igen emlékszem, mi is sokszor sütöttük íg...Yasmine!<br />Igen emlékszem, mi is sokszor sütöttük így tojással a közepén. Nem tudom most meglehetne-e úgy sütni, de valószínű hogy nem. Viszont így is finom volt.Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7716857683131158704.post-7078127386002994122009-09-18T18:50:39.450+02:002009-09-18T18:50:39.450+02:00Te jó ég!! Gyerekkoromban ettem utoljára! Akkoriba...Te jó ég!! Gyerekkoromban ettem utoljára! Akkoriban nagy divat volt. Emlékszel, mikor még nem műanyag héja volt a párizsinak, akkor forró olajba téve összeugrott a szelet, a "kosárkába" pedig tojást lehetett sütni? Ez is azokból az időkből származik. Milyen jó újra feleleveníteni! :-))Süti Bazárhttps://www.blogger.com/profile/18064781183351413381noreply@blogger.com